Koulutus tarjoaa tuhdin paketin perustietoa AV-järjestelmien toiminnasta ja alalla käytössä olevasta teknologiasta. Kurssi tutustuttaa ääni-, kuva- ja valaistusjärjestelmiin sekä niiden hallintaan ja antaa kattavan yleiskuvan AV-alasta.

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu kaikille AV-alan uusille työntekijöille, AV-tekniikasta kiinnostuneille, AV-tekniikkaa sivuavissa tehtävissä työskenteleville ja sitä työnsä puolesta käyttäville.

Kurssin sisältö:

  • AV-alan toiminta
  • Tietoverkko digitaalisen AV-järjestelmän runkona
  • Ääni, akustiikka ja audiolaitteet
  • Digitaalinen kuva ja video
  • Valaistusjärjestelmät
  • Ohjausjärjestelmät

Luennoitsija:

Kouluttajana toimii Metropolia Ammattikorkeakoulun lehtori, DI Timo Hiekkanen. Hiekkanen on työskennellyt AV-alalla vuodesta 2006 ohjelmoijana (Lumia Oy / Kuulto Oy), suunnittelijana (Yhtyneet Insinöörit Oy, Akukon Oy) ja laitevalmistajan edustajana (Crestron Electronics). Nykyisin hän kouluttaa AV-alan ammattilaisia Metropolia Ammattikorkeakoulussa erityisalueinaan tietoverkot, digitaalinen kuva ja digitaalinen ääni. Koulutustyön ulkopuolella Hiekkanen työskentelee monipuolisesti AV-alan asiantuntijatehtävissä.

Ilmoittautuminen:

Mukaan mahtuu 20 nopeinta! Ilmoittaudu Avitan koordinaattorille Hennalle osoitteeseen henna@avita.org.

Aika:

Tiistaina 5.5.2020 klo 9.30 – 16.30

Paikka:

Zoom-verkkototeutus (saat linkin sähköpostiin ilmoittautumisen ja vahvistamisen jälkeen)

Hinta:

Tarjoamme tämän yksittäisen verkkototeutuksen Avitan jäsenille ilmaiseksi!

Normaalisti hinta on Avita ry:n jäsenille 150 euroa + alv. 24 %, muille osallistujille 190 euroa + alv. 24 %, jolloin hintaan sisältyy myös koulutuspäivän tarjoilut sekä kurssimateriaalit.

Kurssin vastuullisena toteuttaja toimii AVITA ry sekä AVITA ry:n palvelutuotantoyhtiö Suomen Ammattiviestintä Oy. Kurssi toteutetaan yhteistyössä koulutuskumppanimme Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua sekä sisältöä.

Peruutusehdot:

Koska osallistujamäärä on hyvin rajallinen ja toteutuskerta on ilmainen, ilmoittautumisesi on sitova. Pakottavan esteen sattuessa ilmoitathan siitä mahdollisimman pian Hennalle, jotta hän ehtii tarjota paikkaasi eteenpäin: henna@avita.org.