fbpx

Koulutus

Avitan koulutustoiminta

Nykyisessä koronavirustilanteessa Avita pyrkii järjestämään jäsenille koulutuksia verkossa.

Suosituin kurssimme, kaksipäiväinen “Tietoverkot AV-tekniikassa”, järjestetään koronatilanteen salliessa ke-to 18.-19.11.2020. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Jos sinulla on kysyttävää tai toiveita koulutusten suhteen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@avita.org. Voit myös kertoa meille kursseista, joita olet itse järjestämässä – jaamme tiedon mielellämme täällä.

Osaamisen jatkuva kehittäminen ja täydennyskoulutus on tärkeää jatkuvasti kehittyvällä AV-alalla. Avitan toteuttamien koulutusten tavoitteena on kehittää edelleen jäsenistön sekä muiden AV-alalla toimivien ammatillista osaamista sekä tietotaitoa vastaamaan nykyhetken haasteita.

Koulutukset toteutetaan jäsenistön esiin nostaman koulutustarpeen mukaisesti sekä järjestön koulutustyöryhmän laatiman arvioinnin perusteella. Koulutustarjonnan tuotannon taustalla on lisäksi käytetty erillisten koulutustarvekyselyiden sekä vuoden 2017 aikana toteutetun jäsenkyselyn tuloksia sekä avoimia toiveita.

Koulutuksia tuotetaan yhteistyössä AV-alan oppilaitosten kanssa, ja hyödynnämme koulutussisällöissä myös AVIXA:n kansanvälisiä AV-alan koulutussisältöjä.

Pssst…! Muista myös, että Avitan jäsenenä pääset hyötymään myös esim. STULin koulutuksista edullisempaan hintaan!

Liity jäseneksi

AVITA ry:n jäseneksi voivat päästä tahot/organisaatiot sekä henkilöt, jotka toimivat AV-alalla.

Lue jäsenyydestä ja liity

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaamalla AV-alan yleisen uutiskirjeen varmistat ajankohtaisien tietojen saatavuuden!

Tilaa uutiskirje