fbpx

AUDIOVISUAL-AWARDS -palkitseminen

AV:AWARDS -PALKITSEMINEN

AV:Awards -palkinnoilla halutaan palkita ja huomioida merkittäviä AV-alan vaikuttajia, tekoja, tuotteita ja toteutuksia. Palkintoluokat kattavat kohteet, tuotannot, tuotteet & ratkaisut, toimintaan liittyvät avaukset sekä luonnollisesti myös AV-alaan liittyvät mittavat elämäntyöt ja koulutuksen.

AV:Awards -palkitseminen on joka toinen vuosi toistuva tapahtuma, jossa viimeisen kahden vuoden aikana toteutuneet merkittävät ansiot ja teot nostetaan estraadille.

Palkintoluokat

AV:Awards -palkinnot jaetaan seuraavan kerran vuoden 2021 Avita AudioVisual Expo -messuilla. AV:Awards -palkintoluokat ovat:

AV-kohde

Kohde, toteutus, projekti tai ratkaisu, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-kohteiden kirjosta.

AV-tuotanto

Tuotanto tai produktio, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-tuotantojen kirjosta. AV-tuotanto voi olla konsertti-, tapahtuma-, juhla- ja taiteeseen tai kulttuuriin liittyvä tekninen tuotanto.

AV-avaus

Henkilö, yritys, organisaatio, tuote, tuotantotapa tai ratkaisu, joka osaltaan on esimerkillisesti uudella tapaa raivannut toimialamme toimintaedellytyksiä uuden liiketoiminnan, ratkaisujen tai toimintakulttuurin alueella.

AV-kouluttaja

AV-alan koulutukseen, osaamisen ylläpitoon sekä laadukkaaseen kouluttamiseen liittyvä yritys, yhteisö tai henkilö.

AV-alan elämäntyöpalkinto

Henkilö, jonka merkittävä työura on selkeästi jättänyt jäljen AV-alaan, yhteistoiminna, projektien, liiketoiminnan, tuotekehityksen tai toimialamme yleisen kehittymisen näkökulmasta.

Ehdokasasettelu kaikille avoin, voittajat valitsee palkintoraati

Ehdokasasettelu palkintoluokkiin avataan kevään 2021 aikana ja se on avoin kaikille. Lopulliset palkintoluokkien voittajat valitsee saatujen ehdotuksien pohjalta AV-alan toimijoista muodostettu palkintoraati. Vuoden 2021 palkintoraati julkistetaan seuraavan kevään aikana.

Lue lisää:

AV:Awards -palkinnot jaettiin ensimmäisen kerran vuoden 2017 AudioVisual Expo -messujen iltatilaisuuden yhteydessä. Lue lisää vuoden 2017 ehdokkaista ja palkituista:

Audiovisual Networking & Awards 2017
AV:Awards 2017 voittajat – Avita Hall of Fame
AV:Awards 2017 ehdokkaat julkaistu

Liity jäseneksi

AVITA ry:n jäseneksi voivat päästä tahot/organisaatiot sekä henkilöt, jotka toimivat AV-alalla.

Lue jäsenyydestä ja liity

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaamalla AV-alan yleisen uutiskirjeen varmistat ajankohtaisien tietojen saatavuuden!

Tilaa uutiskirje