Avitan jäsenyritysten koulutukset

Nykyisessä koronavirustilanteessa suurin osa kaikista Avitan ja sen jäsenten järjestämistä koulutuksista keväällä 2020 on siirretty myöhempään ajankohtaan tai peruttu.

Monet tilaisuudet ovat silti pitäneet pintansa siirtymällä verkkoon – tähän haluamme myös Avitalla kannustaa!

Onko sinun yrityksesi järjestämässä webinaaria tai muuta vastaavaa tilaisuutta, jota haluaisit tuoda esille Avitan kautta? Onko teillä verkkomateriaalia, josta AV-ammattilaiset voisivat olla kiinnostuneita? Ota yhteys järjestökoordinaattori Hennaan: henna@avita.org.


Avixan verkkokurssit ilmaiseksi 12.6.2020 saakka!

“As COVID-19 impacts our daily lives, much of our AV community is looking at extended home office time. As part of our commitment to the industry in these unprecedented times, AVIXA is opening online training* to all AV professionals, regardless of membership level.”

Avita on Avixan jäsen ja sen myötä kurssit ovat tarjolla myös avitalaisille!

Lue lisää ja osallistu täältä

 

Haku käynnissä, koulutus alkaa 14.5. – Esitys- ja teatteritekniikan tutkinnot Riveriassa

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto, teatteri- ja tapahtumatekniikka
https://www.riveria.fi/hakijalle/ammattitutkinnot/esitys-ja-teatteritekniikan-ammattitutkinto/

Teatteri- ja tapahtumatekniikan osaamisala on tarkoitettu sinulle, mikäli sinulla on työkokemusta esitys- ja teatteritekniikan työtehtävistä tai aikaisempaa alan liittyvää koulutusta. Olet työskennellyt esimerkiksi valojen, äänen tai lavarakenteiden parissa, ja sinulla on tarve täydentää osaamistasi. Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen, harkitseva sekä pidät työturvallisuutta erittäin tärkeänä.

Esitys- ja teatteritekniikan ammattitutkinto, lavastustekniikka
https://www.riveria.fi/hakijalle/ammattitutkinnot/esitys-ja-teatteritekniikan-ammattitutkinto-lavastustekniikka/

Lavastustekniikan osaamisala sopii sinulle, joka omaat työkokemusta lavastustekniikan työtehtävistä tai sinulla on aikaisempaa kädentaitoihin liittyvää koulutusta. Olet työskennellyt esimerkiksi erilaisten materiaalien parissa, tai suunnitellut tilaan visuaalisia tai teknisiä ratkaisuja, ja sinulla on tarve täydentää osaamistasi. Harkitset kenties toimimista itsenäisenä yrittäjänä, jolloin voit valita valinnaiseksi tutkinnon osaksesi yrittäjyysopintoja.

Olet vastuuntuntoinen, oma-aloitteinen ja sinulla on kolmiulotteista hahmotuskykyä sekä arvostat kädentaitoja. Ymmärrät että työ vaatii fyysistä toimintaa, ja materiaalin työstämisessä käytetään erilaisia koneita. Pidät työturvallisuutta erittäin tärkeänä.

 

Pssst…! Muistathan myös, että Avitan jäsenenä saat automaattisesti jäsenhinnan STUL:n järjestämistä koulutuksista.