Yrityksen nimi: Metropolia ammattikorkeakoulu
Koulutusohjelmat: Esitys- ja teatteritekniikka (medianomi AMK) sekä mediatekniikka (ins AMK)
Yhteyshenkilö: tutkintovastaava Mikko Pirinen (esitys- ja teatteritekniikka)
Osoite: Hämeentie 161 (esitys- ja teatteritekniikka), Vanha Maantie 6 (mediatekniikka)
Postinumero: 00560 / 02650
Postitoimipaikka: Helsinki / Espoo
Puhelin: +358 40 047 0564
Sähköposti: mikko.pirinen@metropolia.fi
WWW-osoite: www.metropolia.fi/esitystekniikka
Toimiala: AV-alan oppilaitos / kouluttaja
Jäsenyys: koulutuskumppani
Lisätietoja:

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu, jossa opiskelee yli 16000 opiskelijaa. Metropoliassa koulutetaan kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä.

Tieto- ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman mediatekniikan pääaineessa opiskelijat saavat hyvät valmiudet työskennellä median monikanavajulkaisemisen sisältörikkaassa, mielenkiintoisessa ja monien mahdollisuuksien maailmassa. Opiskelija voi erikoistua mediatuotannon ja verkkopalveluiden asiantuntijaksi, www-sovelluskehittäjäksi, mediapalveluiden kehittäjäksi tai tuottajaksi.

Esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelmasta valmistuu valo-, ääni-, video- ja näyttämötekniikan monipuolisia osaajia tapahtumatekniikkaan, teattereihin ja laaja-alaisesti esittävään toimintaan. Päivä- ja monimuoto-opintoina järjestettävässä medianomikoulutuksessa painottuvat esitystekniikan moniosaajuus ja tuotannollinen osaaminen jatkuvasti kehittyvän alan tarpeiden mukaisesti. Tutkintokoulutuksen lisäksi Esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelma järjestää vuosittain täydennyskoulutuskursseja mm. Esitystekniikan Kesä- ja Talviakatemioissa, avoimia seminaareja ja avointa ammattikorkeakouluopetusta.