fbpx

SVV Future Stage

AudioVisual Expo siirtyy lokakuulta ensi vuoteen – uudet päivämäärät ovat 12.-13.1.2022.

Tapahtuman teemana on tulevaisuus. 

 

Keskiviikko 12.1.2022

 

klo 9.15

Global Pro AV Outlook: Charting a Path Out of the Pandemic

Kristian Glahn, Avixa

 

Kristian Glahn has a background of more than 30 years in the AV industry and has over the years worked in management and leadership roles in both rental, contracting and consulting. The past three years he has been part of the international consulting group COWI as principal consultant and practice lead within AV and workspace technologies. He is a keen writer and speaker and an active member of AVIXA where he has been serving on a number of councils, committees and standard development groups. He latest served four years on the AVIXA standards steering committee.

 

 

klo 10.00

Hybriditapahtumat nykyhetkessä ja tulevaisuudessa

Antti Rintamäki, Intersonic Oy:n myyntijohtaja ja AV-alan moniammattilainen

 

Hybriditapahtumat ovat tulleet jäädäkseen. Tapahtumiin, koulutuksiin ja kokouksiin osallistutaan niin paikan päällä kuin etänä, nyt ja tulevaisuudessa. Intersonic avaa uutta esitys- ja tapahtumatekniikan arkea sekä esittelee messujen aikaisen Intersonic Forum -koulutustarjontansa. Intersonic Forum -tilaisuudet toteutetaan luonnollisesti ajan henkeen hybriditapahtumana: paikan päällä, verkossa ja tallenteina.

 

klo 11.00

Onko työuupumukseen AV-alalla muuta lääkettä kuin ennaltaehkäisy?

Janne Koivulahti, valosuunnittelija sekä ”Työuupumus AV-alalla”-opinnäytetyön tekijä

 

Miksi AV-alalla puhutaan työuupumuksesta ja mitä sille voi tehdä – mikä on seuraava askel, mitkä ovat esimiehen keinot tai työyhteisön vaikutusmahdollisuudet, ratkaiseeko raha vai taide? Kun kaikki ovat uupuneita ja vetävät sata lasissa, kuka painaa jarrua? Ja kysymyksistä suurin: jos intohimo on suurin syy olla alalla, miksi uuvumme sen äärellä? Koivulahden puheenvuorossa olemme syvien tunteiden ja merkitysten äärellä ja pohdimme vastauksia kysymyksiin myös yhdessä.

 

klo 12.15

Streaming for Dummies

Ahti Impola, myyntijohtaja, Akun Tehdas

Livestriimi: mitä, miksi ja kenelle? Striimaus on lähes välttämätön osa tätä päivää ja tässä olisi ytimekäs kooste matkasta kohti onnistumista nimimerkillä ”Mitä sinun täytyy tietää striimauksesta päästäksesi alkuun”.

Onko fyysinen kohtaaminen estynyt tai vaikeutunut? Miksi live eikä tallenne? Mitä haluat esittää? Miten saat katsojasi tiettyyn aikaan ruudun ääreen ja pysymään siinä? Miten osallistat heidät? Mitä lisäarvoa tarjoat livestriimillä?

Puheenvuorossa haetaan vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin ja pohditaan esiintyjien sekä osallistujien roolin lisäksi teknisiä haasteita, budjetteja ja tarvittavia taustajoukkoja.

 

 

klo 13.15

Yritystapahtumien nykyhetki ja tulevaisuus

Juho Hiidenmaa, tuotantojohtaja, Lataamo Oy ja hallituksen jäsen Tapahtumateollisuus ry:ssä

 

Suoraa puhetta asiakkaalta tekijöille

 

klo 14.15

Tila käyttöliittymänä

Jenni Kääriäinen, suunnittelija, Finnish Metal Events

 

Tapahtuma on luonnos vaihtoehtoisesta maailmasta ja ehdotelma vaihtoehtoisesta tavasta elää suhteessa omaan arkeemme. Tapahtumatila on puolestaan käyttöliittymä, jota x määrä ihmisiä käyttää ja muokkaa yhtä aikaa.

 

klo 15.00

AV Awards with SAY

Elämäntyöpalkinnot uranuurtajille – tarinoita siitä mistä olemme tulleet tähän hetkeen

 

Raatina Avitan hallitus ja Suomen Audiovisuaalinen Yhdistys 2021, lue lisää tilaisuudesta tästä.

 

klo 16.00

Happy Hour alkaa osastoilla

 

 

Torstai 13.1.2022

 

klo 10.00

Äänievakuointi kaupunkikeskuksessa – standardeja vai äänenlaatua

Juhana Kari, tuotepäällikkö, Caverion Suomi Oy

Tripla: kauppakeskus, toimistorakennus, hotelli, rautatieasema

 

klo 11.00

To stream or not to stream. That is the question.

Janne Auvinen, toimitusjohtaja, Verkatehdas Oy & hallituksen jäsen Avita ry & Tapahtumateollisuus ry

Elävien esitysten striimaamisesta ja myös striimaamatta jättämisestä keskustelevat teatterin, tanssin ja oopperan ammattilaiset, jotka pohtivat sisältöä, ei niinkään tekniikkaa. Koronavuosi käynnisti ennätysmäisen striimituotantojen tulvan ja digitaalinen kohtaaminen muuttui arkipäiväksi. Mutta toimiiko eläväksi esitykseksi tarkoitettu kulttuuri ja taide striiminä? Vai onko se vain haalea kopio alkuperäisestä?

Onko oleellista tällaisena kriisiaikana esityksen välittäminen yleisölle keinolla millä hyvänsä, vai pitäisikö elävä esitys nostaa hyllylle odottamaan aikaa, jolloin se esittyy sillä omimmalla tavallaan koettavaksi?

Minkälaiset haasteet striimatessa kohdataan? Näytelläkö kameralle vai tyhjälle katsomolle? Nähdäänkö ruudussa dokumentaatio esityksestä vai normaalista poikkeavaan välityskanavaan suunniteltu esitys?

Mitä jää kokematta, kun esiintyjän ja yleisön välissä on kokonainen internet?

 

klo 12.00

UROS Live: Oletko voittava, asiakaslähtöinen ja muutoskykyinen?

Mika ”Mikke Pohjola”, Vice President, Sales & Business Development, UROS Group

 

Mika “Mikke” Pohjola kertoo UROS Live-ratkaisusta ja siitä miten kokemusten maailma on muuttumassa digitaalisemmaksi, läpinäkyvämmäksi ja vastuullisemmaksi kuin koskaan aiemmin. Tällä toimialalla mahdollisuuksia on loputtomasti ja uudet rahavirrat odottavat ottajaansa. Käynnissä on pudotuspeli, jossa ketterät ja rohkeat edelläkävijät voittavat ja “vanhaa maailmaa” takaisin odottavat toimijat pettyvät. Kumpaan porukkaan aiot itse kuulua?”

 

klo 13.15

Neuvottelutilojen AV-tekniikka, muutakin kuin vain etäneuvottelua

Toni Sarjala, Regional Sales Manager, Crestron

 

klo 14.15

Työympäristö strategisena välineenä – Miksi meillä on toimisto?

Sini Ala-Nikula, osakas, johtava suunnittelija, Rune & Berg Design

 

Rune & Berg Design on kokemuskeskeinen muotoilutoimisto, joka suunnittelee tulevaisuuden työympäristöjä käyttäjälähtöisesti. Tässä ajassa oleva työelämän murros vaikuttaa oleellisesti organisaatioiden toimintakulttuureihin, työntekijäkokemukseen ja väistämättä myös toimistoihin. Työympäristöasiantuntija ja palvelumuotoilija Sini Ala-Nikula kertoo, miten toimistoa voi hyödyntää strategisena välineenä ja tavoitella näin merkityksellisempää työntekijäkokemusta. Miten vuorovaikutusta voi hybridityössä lisätä ja ja miten onnistunut työympäristömuutos tehdään.

 

klo 15.15

AV-järjestelmät palveluna – Kannattaako omistaminen?

Ossi Hakansuu, liiketoimintapäällikkö, Caverion Suomi Oy

Valtaosa yrityksistä on liiketoimintaa tukevissa järjestelmissä ja laitteistoissa siirtynyt omistamisesta palvelun ostamiseen. Tule kuulemaan miksi tämä monesti kannattaa myös AV-järjestelmissä.

 

 

Muutokset mahdollisia

Liity jäseneksi

AVITA ry:n jäseneksi voivat päästä tahot/organisaatiot sekä henkilöt, jotka toimivat AV-alalla.

Lue jäsenyydestä ja liity

Tilaa uutiskirje sähköpostiisi

Tilaamalla AV-alan yleisen uutiskirjeen varmistat ajankohtaisien tietojen saatavuuden!

Tilaa uutiskirje