Yritysuutisia maailmalta:
Kotimainen videotekniikkayritys Picturall Oy on myyty osaksi kansainvälistä Analog Way -videotekniikkakonsernia

Juuri saapuneen tiedotteen mukaan syksyn aikana 10-vuotta täyttänyt Kaustisella toimiva videojärjestelmien kehittämiseen keskittynyt Picturall Oy on myyty osaksi kansainvälistä Analog Way -konsernia. Yrityksen aikaisemmat omistajat sekä henkilöstö jatkavat uuden yrityksen palveluksessa.

Picturall Oy:n perustajat Samuli Valo ja Vesa Laasanen ovat tyytyväisiä yrityskaupan tuomista uusista mahdollisuuksista. ”Analog Way on arvoiltaan hyvin samankaltainen firma kuin me. Yrityskauppa mahdollistaa meille laajemmat resurssit sekä tuotekehityksen että markkinoinnin ja myynnin osalta. Analog Way:n huippuosaaminen laitteistopohjaisen videoprosessoinnin puolella yhdistettynä meidän kokemukseemme softapohjaisesta videon käsittelystä avaa mielenkiintoisia uusia mahdollisuuksia tulevaisuuden tuotteisiin videotekniikan saralla.”

Analog Way lyhyesti:
Analog Way on kansainvälinen videotekniikan valmistaja ja kehittäjä. Yrityksen tuotetarjonnan valtavirtaan kuuluvat videovalitsimet, -prosessorit sekä mikserit ja skaalaimet.

Lisätietoja:
www.analogway.com

Picturall Oy lyhyesti:
Kaustisella päämajaa pitävä Picturall Oy on 10-vuotisen toimintansa ajan kehittänyt tapahtumatekniikkaa sekä elämysratkaisuja palvelevaa videoteknologiaa mm. mediapalvelimia ja videotoistimia. Tuotteiden käyttökohteita ovat muun muassa teatterit, TV-studiot, museot, videoinstallaatiot sekä yleisö- ja yritystapahtumat. Yritys on AVITA ry:n jäsen.

Lisätietoja:
www.picturall.com

Lue yrityksien virallinen julkaisu asiasta:
www.analogway.com/en/news/press-releases/analog-way-acquires-finnish-media-server-manufacturer-picturall