YRITYSUUTISIA: KOKO Lahti sekä Bright Finland palveluyhteistyöhön!

KOKO Lahti Oy ja Bright Finland ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Vuoden 2018 alusta alkaen Bright Finland tulee toimimaan kaikkien KOKO Lahti Oy:n tapahtumien ja tapahtumatilojen audiovisuaalisen suunnittelun ja teknisen palvelun apuna, sekä Lahden messujen ripustustyön tekijänä.


Kuva: KOKO Lahden Jukka Kaunisto ja Bright Finlandin Juho Hiidenmaa

”Meillä on Lahdessa asiantunteva henkilökunta ja toimiva laitekanta, tämän sopimuksen myötä saamme skaalattua tarjontaamme entistä laadukkaammaksi uusien teknisten palveluiden muodossa. Bright Finland on Suomen johtavana toimijana meille luonnollinen kumppani” toteaa Jukka Kaunisto, KOKO Lahti Oy:n tekninen johtaja.

”Me haluamme kehittää tapahtumien visuaalista laatua Suomessa ja olemme ylpeitä saadessamme mahdollisuuden olla mukana tässä positiivisessa kehityksessä myös KOKO Lahti oy:n huippujengin kanssa” alleviivaa Bright Finlandin myyntijohtaja Juho Hiidenmaa.

Taustaa:
Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändejä ovat Lahden Messut, Lahden Sibelius- talo, Finlandia-klubi, Lahden Konserttitalo ja Lahti Events. Tilat tarjoavat monipuoli- set ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä.
www.kokolahti.fi

Bright Finland on tapahtumatekniikan asiantuntijayritys. Yrityksen ydinosaamista ovat tapahtumien visuaalinen suunnittelu, tekninen tuotanto, toteutus ja ratkaisut, laitevuokraus, kiinteät asennukset, laitteiden maahantuonti ja myynti. Bright Finland on osa pohjoismaista Bright Groupia, joka työllistää vakituisesti yli 450 asiantuntijaa. 2017 liikevaihto noin 100 miljoonaa euroa.
www.brightgroup.fi


Lisätietoja:
Jukka Kaunisto
Tekninen johtaja
KOKO Lahti Oy
jukka.kaunisto@sibeliustalo.fi / 050 398 5804

Juho Hiidenmaa
Myyntijohtaja
Bright Finland Oy
juho.hiidenmaa@brightgroup.com / 040 568 6634