KUTSU

SafeOnStage-hankkeen päätöstapahtumat pureutuvat esitystekniikka-alan työturvallisuuskoulutukseen

Metropolia Ammattikorkeakoulun SafeOnStage-hankkeessa on kehitetty esitys-. teatteri- ja tapahtumatekniikka-alan työturvallisuuskoulutusta. Hankkeen päätöstapahtumissa julkaistaan hankkeen kehittämä työturvallisuuskoulutuksen malli ja jatketaan keskustelua alan työturvallisuudesta.SafeOnStage -loppuseminaari – Aika työturvallisuuden kehittämiselle on nyt!

Seminaarissa esitellään hankkeessa kehitetty työturvallisuuden koulutusmalli. Lisäksi julkaisemme työturvallisuusosaamisen checklistit alan eri toimintaympäristöihin sekä tuoreen version ETTE-työturvallisuuskoulutuksen Opiskelijan kirjasta. Seminaarin keynote-puheenvuorossa Helena Kastikainen pureutuu nykyajan johtamiseen. Onko lähtökohdilla väliä, jos hallitsee itsensä johtamisen lainalaisuudet?

Aika: keskiviikko 23.3. klo 10–12
Paikka: Zoom tai Metropolian Arabian kampus
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://bit.ly/SoSseminaari

Esitystekniikan kouluttajafoorumi

Seminaarin yhteydessä järjestetään esitystekniikan kouluttajafoorumin verkostotapaaminen. Tapaamisessa pääset jatkamaan keskustelua turvallisuuskoulutuksesta ja jakamaan kokemuksia. Kouluttajafoorumin tapaamiseen ovat tervetulleita kaikki esitystekniikan kanssa tekemisissä olevat ja esitystekniikan koulutussisällöistä kiinnostuneet.

Aika: keskiviikko 23.3. klo 13–15
Paikka: Zoom tai Metropolian Arabian kampus
Lisätiedot ja ilmoittautuminenhttps://bit.ly/SoSseminaari

Sekä seminaari että kouluttajafoorumi järjestetään hybriditilaisuuksina. Voit osallistua niihin joko etänä tai koronarajoitusten niin salliessa paikan päällä Metropolian Arabian kampuksella. Tilaisuudet ovat maksuttomia.

Ilmoittautuminen tilaisuuksiin päättyy 16.3.

Tervetuloa!

Lisätietoja SafeOnStage-hankkeesta: https://safeonstage.metropolia.fi/etusivu