Suomalainen F-Musiikki Oy täyttää 120 vuotta maanantaina 27. marraskuuta 2017.

F-Musiikin tarina alkoi vuonna 1897 nimellä Helsingfors nya musikhandel – Helsingin uusi musiikkikauppa.
Myöhemmin yritys tunnettiin nimellä Musiikki-Fazer. Vuonna 1998 yritys siirtyi takaisin täysin suomalaiseen omistukseen ja nimeksi tuli F-Musiikki Oy.

Tänä päivänä F-Musiikki Oy on suurin suomalainen musiikkituotteiden ja esitystekniikan myyjä ja maahantuoja.
Seitsemän F-Musiikin myymälää Suomessa, ja verkkokauppa f-musiikki.fi palvelevat kaikkia musiikista kiinnostuneita. Soittimien lisäksi F-Musiikin tuotevalikoimaan kuuluvat nuotit, soitintarvikkeet, äänentoistolaitteet, musiikkiohjelmistot ja DJ-laitteet. F-Musiikin esitystekniikkayksikkö F-PRO tarjoaa kattavat äänentoisto- ja valaistusratkaisut kaikkiin kohteisiin ja tapahtumiin. F-Musiikilla on myös huoltopalvelut kaikille soittimille ja laitteille.

”Vuosikymmenet eivät ole muuttaneet yrityksemme perusideaa. Haluamme tarjota musiikin ystäville Suomen kattavimman soitin- ja laitevalikoiman, sekä asiantuntevimman palvelun. Seuraamme aikaamme, jotta musiikin harrastajat ja ammattilaiset löytävät meiltä aina sen mitä etsivät. Haluamme myös yllättää asiakkaamme uutuuksilla”, kertoo F-Musiikin toimitusjohtaja Janne Kainulainen.

*****
F-Musiikki on 120 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa.
AVITA ry:n toiminassa F-Musiikki on nykyisin aktiivisesti mukana, heidän esitystekniikkaan keskittyneen yksikkönsä F-PROn välityksellä.