Studiotecin vuonna 1980 perustanut nykyinen toimitusjohtaja Peter Stråhlman jättää vuodenvaihteessa operatiiviset johtotehtävät ja jatkaa työskentelyään hallituksen puheenjohtajana.

43 vuotta yrittäjänä on ollut äärettömän mielenkiintoista aikaa AV-teknologian murroksessa, jossa Studiotec päämiehineen on jatkuvasti ollut kehityksen kärjessä. Digitaalitekniikka astui kuvaan jo vuonna 1976, Lexicon Delta T digitaaliviiveen ja vuonna 1978 saman valmistajan 224-digitaalikaikulaitteen muodossa. Molemmat olivat Suomessakin suuria hittejä. Kaivelin vintillä vanhoja tavaroita ja törmäsin roudaritakkiin, jonka selässä isolla lukee dbx 700 digital recording world tour 1985! Teknologia on kehittynyt huimaa vauhtia näiltä ajoilta ja kehittyy edelleen. Aion nyt jatkaa sen seuraamista takavasemmalta, hallituksesta käsin, toteaa Peter.

Toimitusjohtajaksi siirtyy Peterin vanhin poika ja yrityksen varatoimitusjohtaja John-Axel Stråhlman, tai tuttavallisemmin Jonne.

On suuri kunnia ottaa isältäni vastaan Studiotecin vetovastuu, vaikka tässä on nyt ihan kirjaimellisestikin todella isot saappaat täytettävänä. Tulemme kuitenkin jatkamaan pitkälti nykyisellä linjalla, jossa olemme rakentamassa Studiotecistä kokonaisvaltaista AV-teknologian palvelutaloa. Lähitulevaisuudessa panostamme varsinkin yrityksen sisäisten järjestelmien ja ratkaisutarjonnan kehitykseen, mikä tulee mahdollistamaan merkittävästi monipuolisemman ja ketterämmän palvelun asiakkaan suuntaan, sanoo tuleva toimitusjohtaja.

Ennen vuonna 2014 alkanutta uraa Studiotecissä, Jonne on toiminut kehitys- ja asiantuntijatehtävissä mm. Nokialla, IBM:llä ja Tiedolla.

Jonnen tavoittaa myös sosiaalisesta mediasta:
twitter.com/jonnestrahlman
linkedin.com/in/johnaxel

Kuva: Studiotec Oy

Lisätietoja:

Stråhlman Peter
Hallituksen puheenjohtaja
050 594 1181 / peter.strahlman@studiotec.fi

Stråhlman John-Axel
Toimitusjohtaja
044 7717922 / john-axel.strahlman@studiotec.fi
www.studiotec.fi

*****

Studiotec Oy on audiovisuaalisen esitys- ja tuotantotekniikan, sekä turvatekniikan urakointi- ja palveluyritys, jonka keskeisenä kivijalkana toimii oma maahantuonti. Edustamme kymmeniä AV-alan johtavia brändejä, kuten AKG, Crown, ETC, JBL, Martin Professional, Meyer Sound, Soundcraft ja TOA.

Haluamme maahantuojana sekä teknologiaintegraattorina tarjota ensiluokkaista, asiantuntevaa palvelua ja olla haluttu yhteistyökumppani asiakkaidemme silmissä.

Olemme perinteinen, mutta voimakkaasti kehittyvä alan pioneeri. Työyhteisömme on dynaaminen ja ammattitaito rautainen. Liikevaihtomme vuonna 2017 oli noin 17 MEUR ja toimitilamme sijaitsevat Espoon Viherlaaksossa.

www.studiotec.fi
www.avita.org/yrityshakemisto/maahantuonti-ja-laitekauppa/studiotec-oy