Koti- ja ammattipuolen kohteiden AV-urakointiin ja -integraatioon keskittynyt espoolainen Digisähkö Oy tuo merkittävän täydennyksen AVITA-verkostoon!
Erityisesti yrityksen laaja-alainen osaaminen eri ohjausjärjestelmistä niin talo- ja kiinteistöautomaatiosta kuin AV- ja valaistusohjausväylistä tuo mielenkiintoisen lisäyksen jäsenistöömme.

Yritys liittyy osaksi AV-URAKOINTI & INTEGRAATIO sekä RESIDENTIAL / AMMATTIMAISET KOTIRATKAISUT -pöytäkuntia.

Yrityksen erikoisosaamistamme ovat ammatti- sekä kotikohteiden kokonaisvaltainen AV-urakointi, AV-urakointiin liittyvät sähkö- ja teleasennukset sekä ovipuhelinjärjestelmät.
Digisähkö suorittaa myös ko. järjestelmien asennus-, saneeraus- ja ylläpitotehtäviä sekä toimii luontevasti myös rikosilmoitus- sekä videotallennusjärjestelmien parissa.

Yrityksen pätevyysvalikoima kattaa S2-sähköurakointioikeudet sekä KNX-,  Control4-, Dali- ja Helvar -sertifikaatit.

Tervetuloa mukaan AVITA:n AV-verkostoon Digisähkö Oy!

Lisätiedot:
www.digisahko.fi
www.avita.org/yrityshakemisto/av-urakointi-integraatio/digisahko-oy


Viitteet ja taustatietoja:

AV-urakointiin ja -integraatioon keskittyneitä yrityksiä on toiminnassamme mukana nykyisin 32 kpl ja yritykset muodostavat 25% järjestömme jäsenkunnasta.

AV-URAKOINTI & INTEGRAATIO -pöytäkunnan yritykset palvelevat AV-urakointiin sekä -integraatioon liittyvissä palveluissa.
RESIDENTIAL / AMMATTIMAISET KOTIRATKAISUT -palveluluokituksen alta löytyy ammattimaisiin kotiratkaisuihin liittyvät palvelu- ja ratkaisuyritykset. (tuotteet & ratkaisut sekä erikoisosaaminen)

Muut Digisähkö Oy:n muut palveluluokitukset:
– aliurakointi / -hankinta
huolto- ja ylläpitopalvelut
turvallisuusratkaisut

Jäsenyrityksien palveluluokittelun tavoitteena on helpottaa AV-alan eri toiminta-alueiden erikoisosaajien löydettävyyttä.