AVITA ry:n sääntömääräinen kevätkokous 2020 kokoontui torstaina 28.5.2020. Koronavirustilanteen vuoksi ja tartuntariskien välttämiseksi vain osa hallituksesta kohtasi kasvotusten, muu hallitus sekä jäsenet pääsivät mukaan Zoomin ja Vimeon välityksellä. Yhteensä kokouksessa oli parhaillaan noin 30 jäsentä.
 
Kiitämme Ahti Impolaa, joka hoiti tilat ja tekniikan kokoukselle Akun Tehtaalla! Puitteet olivat hienot ja yhteydet toimivat.
 
Esityslistalla tilinpäätös 2019 ja vastuuvapauden myöntäminen
– Esitettiin vuodelta 2019 tilinpäätös, toimintakertomus ja tilin- sekä toiminnantarkastajan lausunnot sekä Avita ry:n että palvelutuotantoyhtiön, Suomen Ammattiviestintä Oy:n, osalta
– Kokous vahvisti tilinpäätöksen vuodelta 2019 sekä päätettiin vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille

Kokoukseen liittyvä aineisto lähetettiin ilmoittautuneille ennakkoon – jos haluat kuitenkin tarkastella materiaaleja näin jälkikäteen, olethan yhteydessä: info@avita.org

Kiitos kaikille osallistujille! Haluamme varmastikin jatkossakin tarjota osallistumismahdollisuutta myös verkossa, vaikka toivommekin, että syyskokouksessa pääsemme jo näkemään jäseniämme kasvotusten.

 

Muistetaan turvavälit! 28.5.2020 sääntöjen mukaan alle 10 henkilön kokoontumiset olivat sallittuja. Akun Tehtaalla olivat paikalla Jouni Ikonen, Janne Auvinen, Ossi Hakansuu, Jutta Telivuo, Jarkko Loima, Henna Myllymäki sekä kuvasta puuttuvat Ahti Impola ja Juha Lindqvist.

 

Hybriditapahtumat on tulevaisuutta! Etänä kokoukseen osallistuivat Risto Oinaala, Kimmo Merikivi, Markku Rantanen, Solja Nieminen sekä parhaimmillaan noin 30 jäsentä Zoomin ja Vimeon kautta.

 

Akun Tehtaan studiohalli tarjosi hienot puitteet – myöhemmin illalla siellä striimattiin livekeikkaa.

 

Ammattimaista meininkiä! Isot kiitokset niille taustaosaajille, jotka hoitivat tekniikkaa päivän aikana.