AV:AWARDS -PALKINNOT

AVITA ry:n tavoitteena on jo vuosia ollut halu palkita ja huomioida merkittäviä AV-alan vaikuttajia, tekoja, tuotteita ja vaikutuksia!
Nyt tämä tavoite toteutetuu, kun AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä huomioidaan AV-alaan toimintaan liittyviä esimerkillisiä tekoja, tekijöitä sekä vaikutuksia. Toteutamme AV-messujen iltatilaisuuden yhteydessä palkitsemistilaisuuden, jossa esittelemme ehdokkaat ja palkitsemme palkintoluokkien voittajat.
Lopulliset palkintoluokkien voittajat valitsee, saatujen ehdotuksien pohjalta, AV-alan toimijoista muodostettu palkintoraati.

AV:AWARDS 2017-PALKINTOLUOKAT
AV:AWARDS 2017 palkintoraati on vahvistanut palkintoluokat, ehdokasasettelun perusteella kokouksessaan 8.9.2017.

 1. AV KOHDE
  AV kohde -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin vuoden kohteeksi valitsema kohde, toteutus, projekti tai ratkaisu, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-kohteiden kirjosta.
 2. AV TUOTANTO
  AV tuotanto -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin vuoden tuotannoksi valitsema tuotanto tai produktio, joka uudella innovatiivisella, aikaisemmasta totutusta poikkeavalla toteutustavalla tai ideologialla eroaa positiivisesti AV-tuotantojen kirjosta. AV tuotanto voi olla konsertti-, tapahtuma-, juhla- ja taiteiseen tai kulttuuriin liittyvä tekninen tuotanto.
 3. AV AVAUS
  AV avaus -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteluiden mukaisesti henkilö, yritys, organisaatio, tuote, tuotantotapa tai ratkaisu joka osaltaan on esimerkillisesti uudella tapaa raivannut toimialamme toimintaedellytyksiä uuden liiketoiminnan, ratkaisujen tai toimintakulttuurin alueella.
 4. AV KOULUTTAJA
  AV kouluttaja -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteiden mukaan AV-alan koulutukseen, osaamisen ylläpitoon sekä laadukkaaseen kouluttamiseen liittyvä yritys, yhteisö tai henkilö.
 5.  AV-ALAN ELÄMÄNTYÖ
  AV-alan  elämäntyöpalkinto -palkintoluokassa palkitaan palkintoraadin perusteluiden mukaisesti henkilö, jonka merkittävä työura on selkeästi jättänyt jäljen AV-alaan, yhteistoiminnan, projektien, liiketoiminnan, tuotekehityksen tai toimialamme yleisen kehittymisen näkökulmasta.
  Elämäntyöpalkintoa on luovuttamassa yhteistyössä myös AES Finland.

Palkintoluokkien ehdokkaat julkaistaan keskiviikkona 20.9.2017.


AV:AWARDS 2017 -PALKINTORAATI

AV:AWARDS 2017 -palkintaraadin jäseninä toimivat:

Raadin puheenjohtajana toimii tuotantojohtaja Timo Tuovila / Suomen Kansallisooppera ja -baletti
Raadin jäsenet:
lehtori Jyrki Sinisalo / Metropolia ammattikorkeakoulu – esitys- ja teatteritekniikka
tekninen tuottaja Johanna Haapajärvi / RMC Light & Sound Oy
Creative Director Mikko Linnavuori / Bright Finland Oy
Esitystekniikka suunnittelija Timo Muurinen / Granlund Oy (AVITA ry:n hallituksen edustaja)

sekä palkintoraadin sihteeri Timo Tuominen / AVITA ry

Lisätietoja palkitsemisesta antaa tarvittaessa palkintoraadin sihteerinä toimiva Timo Tuominen.
timo.tuominen@avita.fi / puh. 050 315 2204

Lue lisää palkitsemistilaisuudesta ja ilmoittaudu vieraaksi:


REKISTERÖIDY VIERAAKSI!

Taustaa:
AV Awards 2017 -ehdokkaaksi valitulla henkilöllä, yrityksellä, organisaatiolla tai tuotteella on oikeus käyttää markkinoinnissaan AV Awards 2017 -ehdokas logoa.
Lisäksi palkintoluokkien voittajaksi julkistetut ehdokkaat saadat lisäksi käyttöönsä Winner of AVawards 2017 -logon.