F9 Distribution Black Box:in tuotteiden jakelijaksi

F9 Distribution Oy ja Black Box Finland Oy ovat solmineet jakelusopimuksen, jonka mukaisesti F9 aloittaa Black Box tuotteiden jakelun jälleenmyyjäkanavassaan.
Nyt tehty jakelusopimus kattaa sekä Suomen että Baltian maat.

”Esitystekniikkaan liittyvä myyntimme on reippaassa kasvussa ja huippulaadukkaat Black Box ratkaisut tukevat tätä kasvua mainiosti”, sanoo johtaja Mika Heikell F9:ltä ja jatkaa ”Black Boxin kanssa pystymme nyt tarjoamaan aiempaakin kattavampia kokonaisratkaisuja ja näihin liittyvää koulutusta.”

F9 Distribution Black Box Tukkuriksi
Jyrki Ala-Könni, Country Manager, Black Box Finland Oy (vasemmalla)
ja  Mika Junnila, CEO, F9 Distribution Oy

Black Boxilta löytyy poikkeuksellisen laaja valikoima AV ja IT tuotteita sekä ilmainen tekninen tuki. Valikoimasta löytyy videoseinäohjaimet, jakajat, skaalaimet, extenderit, ohjainlogiikat ja -paneelit, Digital Signage, AV over IP ratkaisut sekä KVM-kytkimet, laitekaapit ja räkit sekä kaapelit AV ja IT tarpeisiin. Erityisen kovassa kasvussa ovat AV over IP ratkaisut sekä langattomien esitysjärjestelmien kysyntä.

”Halusimme uudistaa jakelustrategiamme ja tuoda tuoteratkaisumme lähemmäksi jälleenmyyjien päivittäistä toimintaa sekä tuottaa aitoa arvoa yhteisille asiakkaillemme yhä kiihtyvässä ostamisen murroksessa” kertoo Black Box Country Manager Jyrki Ala-Könni ja jatkaa ”F9:n kanssa tämä onnistuu muun muassa heidän aktiivisen ratkaisumyynnin sekä erinomaisten sähköisten työkalujen kuten jälleenmyyjäportaalin avulla.”

F9 aloittaa Black Box tuotteiden jakelun lähipäivien aikana.

Lisätietoja:
Jyrki Ala-Könni, Country Manager, Black Box Finland Oy,
puh. +358 40 740 8836, jyrki.ala-konni@blackbox.com

Black Box:
Black Box Network Services on yksi  ääniviestinnän, tietoliikenteen infrastruktuurin ja verkkotuotteiden toimittajista. Euroopassa Black Box tunnetaan laadukkaiden AV- ja KVM-järjestelmien valmistajana. Tietoliikennealan tuoteluetteloa julkaisevasta yhtiöstä on kasvanut liikevaihdoltaan 1 miljardin dollarin viestintä- ja infrastruktuuripalvelujen toimittaja jonka pääkonttori sijaitsee Lawrencessa Pennsylvaniassa. Yhtiö toimii 150 maassa. Runsaat 3500 työntekijää palvelee maailmanlaajuisesti yli 175 000 asiakasta.
Lisätietoja: http://www.blackbox.fi.

Black Box Finland on AVITA ry:n jäsen.