Transmix Oy tuo erittäin laaja-alaisen toiminta-alueensa lisäyksen jäsenistöömme, kun äänituotannon ja -tekniikan erikoisosaaja liittyy AV-verkostoomme!

Yrityksen osaamis- ja palvelualueeseen kuuluvat: äänilaitteiden, ratkaisuiden ja lisätarvikkeiden maahantuonti ja laitekauppa, laitevuokraus, kuulon apuvälineet (kuulotulpat ja korvasovitteet) sekä äänituotanto.

Transmix Oy:n toimitilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa, mutta tapahtumiin sekä tuotantoihin liittyvissä äänituotannon tehtävissä yritys toimii maanlaajuisesti. Yrityksen omaan kalustoon kuuluu lisäksi äänituotantoauto.

Mikrofoni- sekä äänityslaitteet ja tarvikkeet löytyvät yrityksen B2B- ja B2C -kauppaan kohdennetusta verkkokaupasta osoitteesta: mikrofonikauppa.fi

Yritys liittyy varsinaisesti osaksi MAAHANTUONTI & LAITEKAUPPA -pöytäkuntaan, mutta Transmix on mukana myös oleellisissa toimintaansa liittyvissä yhteistoimintaryhmissä.

Tervetuloa mukaan AVITA:n AV-verkostoon Transmix Oy / Mikrofonikauppa!

AV-alan maahantuontiin sekä laitekauppaan keskittyneitä yrityksiä on toiminnassamme mukana nykyisin 33 kpl ja yritykset muodostavat 26% järjestömme jäsenistöstämme.

Lisätiedot:
www.transmix.fi
https://avita.org/yrityshakemisto/maahantuonti-ja-laitekauppa/transmix-oy-mikrofonikauppa

Viitteet:
AVITA maahantuonti & laitekauppa
– AVITA kuulon apuvälineet
– AVITA rental & tapahtumatekniikka
– AVITA Langattomat –ryhmä (mikrofonien sekä radiotaajuuksien yhteistoimintaryhmä)
– AVITA tapahtumaturvallisuuden yhteistoimintaryhmä