Avitan jäsenkunta on kesä-elokuussa kasvanut AV-alaa monipuolisesti edustavilla uusilla jäsenyrityksillä. Joukkoon on liittynyt niin AV-suunnittelua ja -urakointia, maahantuontia ja laitekauppaa kuin Digital Signagea edustavia yrityksiä.

Avitan uudet jäsenet

SoundWaves tarjoaa joustavasti AV-suunnittelua sekä AV-alan konsultointia. Yrityksen osaamista on myös monipuoliset musiikkituotannot. SoundWavesin yrittäjänä toimiva Tuukka Heikkinen on toiminut AV-alalla jo pitkään AV-suunnittelutehtävissä.

Hyvinkääläinen AV-Systems Oy suunnittelee ja urakoi AV-teknisiä ratkaisuja yritysten ja julkisen sektorin auditorio-, koulutus- ja kokoustiloihin, mutta myös yksityisiin koteihin. Lisäksi AV-Systems myy ja vuokraa AV-laitteita sekä huoltaa niitä.

Vuodesta 2014 toiminut Hansab Oy on osa Baltian maissa toimivaa Hansab-konsernia, jonka kokonaisratkaisut sisältävät konsultaatiota, ohjelmistokehitystä ja integrointia, ohjelmistojen ja laitteistojen myyntiä, asennusta ja myynnin jälkeistä huoltopalvelua ja ylläpitoa.

Hangon Tuonti on kodintekniikka- ja AV-alan maahantuonti- ja tukkuliike. Alalla jo vuodesta 1967 toimineen yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat mm. AV-telineet, valkokankaat, kaiuttimet ja kuulokkeet.

Lisäksi jäsenyrityksemme Audico on perustanut uuden yhtiön Audico Technology Oy, joka jatkaa Audicon oman teknologian markkinointia ja myyntiä sekä kehittää ja valmistaa seuraavan sukupolven äänievakuointijärjestelmiä. Lisäksi merkittävänä liiketoiminta-alueena yhtiöllä on informaatiojärjestelmien, kokous- sekä puheentallennusjärjestelmien kehitys ja valmistaminen.

Tervetuloa mukaan Avitan toimintaan ja osaksi AV-alan verkostoa!

Avitan kaikki jäsenyritykset löydät myös nettisivujemme Yrityshakemistosta toimialojen mukaan luokiteltuina.