Messuilla on mukana laaja kirjo uusimpia teknologioita ja ratkaisuja aina ääni-, valo- ja teatteritekniikasta tv- ja radioteknologiaan, immersiivisiin ratkaisuihin ja järjestelmäintegraatioon saakka.

Luonnollinen osa Prolight + Soundia ovat erilaiset demoareenat, joilla uutuustuotteiden äänentoistoa on mahdollista kuulla aidossa ympäristössä. Messujen Live Sound Arena esimerkiksi tarjoaa samanlaisen äänikokemuksen kuin suurten areenoiden konsertit ja tapahtumat.  

Oheisohjelmassa uutuksia ja historian havinaa

Tänä vuonna Prolight + Sound tarjoaa myös oheisohjelmassaan mielenkiintoisia uutuuksia. ”CAVIS – Congress for Audio Visual Integrated Systems” paneutuu nimensä mukaisesti audiovisuaalisten järjestelmäratkaisujen maailmaan. ”Broadcast + Production Forum” on medialähetysten ammattilaisten seminaariareena, jolla yritykset pääsevät kertomaan pintaa syvemmältä tuotteistaan.  ”Vintage Concert Audio Show” tuo Prolight + Soundiin myös historian havinaa. Messuvieraat pääsevät tutustumaan legendaarisiin PA-järjestelmiin eri vuosikymmeniltä. Paikalla on myös kullakin vuosikymmenellä työskennelleitä ääniteknikoita, jotka avaavat laitteistojen historiallista kehitystä. 

Prolight + Soundin ja Musikmessen yhteinen Insider -ohjelma tarjoaa mm. ilmaisen sisäänpääsyn ja muita VIP-etuja tapahtuma- ja näyttämöteknologian, mediateknologian, valaistuksen ja ääniteknologian parissa työskenteleville jälleenmyyjille. Insider-ohjelmaan voi rekisteröityä messujen nettisivuilla www.pls.messefrankfurt.com15.3.2019 mennessä. 

Myös normaalit messuliput kannattaa ostaa etukäteen messujen lippukaupasta www.visitortickets.messefrankfurt.com Etukäteen hankitut messuliput toimivat myös matkalippuina Frankfurtin julkisessa liikenteessä messupäivien ajan. Samalla lipulla pääsee myös Musikmesseen. 

Lisätietoja osoitteesta www.pls.messefrankfurt.com

sekä Messe Frankfurtin Suomen edustajalta Messeforumilta, info@messeforum.fi