HUOM! KURSSI ON VARATTU TÄYTEEN!

Lokakuun toteutus on ehditty varata täyteen! Voit tiedustella peruutuspaikkoja sähköpostitse info@avita.org. Ilmoitamme seuraavan toteutuspäivän näillä sivuilla heti kun se varmistuu!

Oletko kiinnostunut AV-tekniikasta ja sen hallinnasta? 

Avitan uusi päivän mittainen koulutus on kattava johdatus AV-tekniikan ihmeelliseen maailmaan. Koulutus tarjoaa tuhdin paketin perustietoa AV-järjestelmien toiminnasta ja alalla käytössä olevasta teknologiasta. Kurssi tutustuttaa ääni-, kuva- ja valaistusjärjestelmiin sekä niiden hallintaan ja antaa kattavan yleiskuvan AV-alasta.

Luennoitsija:

Kouluttajana toimii alan konkari DI Timo Hiekkanen. Hiekkanen on työskennellyt AV-alalla vuodesta 2006 ohjelmoijana (Lumia Oy / Kuulto Oy), suunnittelijana (Yhtyneet Insinöörit Oy, Akukon Oy) ja laitevalmistajan edustajana (Crestron Electronics). Nykyisin hän kouluttaa AV-alan ammattilaisia Metropolia Ammattikorkeakoulussa erityisalueinaan tietoverkot, digitaalinen kuva ja digitaalinen ääni. Koulutustyön ulkopuolella Hiekkanen työskentelee monipuolisesti AV-alan asiantuntijatehtävissä.

Kohderyhmä:

Koulutus on tarkoitettu kaikille AV-alan uusille työntekijöille, AV-tekniikasta kiinnostuneille, AV-tekniikkaa sivuavissa tehtävissä työskenteleville ja sitä työnsä puolesta käyttäville.

Aika:

Keskiviikkona 24.10.2018 klo 9.00-17.00

Paikka:

Metropolia ammattikorkeakoulu -esitys- ja teatteritekniikka, Hämeentie 161, Helsinki

Hinta:

120 euroa + alv 24%.
Hintaan sisältyy lounastarjoilu sekä kurssimateriaalit.

Kurssin vastuullisena toteuttaja toimii AVITA ry sekä AVITA ry:n palvelutuotantoyhtiö Suomen Ammattiviestintä Oy. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua sekä sisältöä.

Peruutusehdot:

Mahdollisesta peruutuksesta on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Ilmoittautuminen:

HUOM! KURSSI ON VARATTU TÄYTEEN!

Lokakuun toteutus on ehditty varata täyteen! Voit tiedustella peruutuspaikkoja sähköpostitse info@avita.org. Ilmoitamme seuraavan toteutuspäivän näillä sivuilla heti kun se varmistuu!

Lisätiedot:

info@avita.org