Seminaari: Tuuli ja tapahtumatekniset rakenteet 7.3.2018

Metropolian esitys- ja teatteritekniikan tutkinto-ohjelma järjestää keskiviikkona 7.3.2018 seminaarin aiheenaan Tuuli ja tapahtumatekniset rakenteet.

Paikka: Hämeentie 161, 00560 Helsinki (teatterisali)
Aika: keskiviikkona 7.3.2018 klo 9:30-15:30

Ohjelma:

9.30   Kiira-rajuilma elokuussa 2017: rajuilmaan varautuminen ja ilmiön eteneminen – Ilmatieteenlaitos Ari-Juhani Punkka
10.45   Vakuutusturva tapahtumatuotannossa – Juha Hämynen, yhteyspäällikkö OP Vahinkovakuutus

12.00   Lounas (omakustanteinen)

13.00   Flow Festivalin varautuminen rajuilmaan ja toimenpiteet rajuilman aikana – Tuomas Karppinen tuotantopäällikkö Flow Festival Oy
14.30   Kahvitauko
15.00   Yhteenveto ja loppukeskustelu

Seminaari on maksuton.

Koska paikkoja on rajoitetusti, osallistuminen edellyttää ilmoittautumista:

Huom.
Tilaisuuden kaikki osallistujapaikat on valitettavasti varattu loppuun!

*****

Metropolia  esitys- ja teatteri- sekä mediatekniikan opintolinjat liittyvät ensimmäisenä AV-alan oppilaitoksena AV-verkostoomme ja toimivat jatkossa AVITA ry:n  koulutuskumppanina!

Koulutuskumppanuus on yksi AVITA ry:n kannattavista jäsenmuodoista, jonka tarkoituksena on laajentaa jäsenkuntamme toimialan kokonaiskattavuutta erityisesti kehitysprojektien edistämiseksi. Koulutuskumppanuuden tavoitteena on syventää yhteistyötä AV-alalla toimivien oppilaitoksien kanssa erityisesti osaamisen ylläpidon, toimialamme yleisen koulutustoiminnan, pätevyyksien sekä toimialamme hyvien käytäntöjen kehittämiseksi. Samalla kumppanuus antaa hienon mahdollisuuden molemminpuoliseen jatkuvaan vuoropuheluun koulutustarpeen selvittämisen sekä kehittämisen osalta ja jatkuvan koulutuskalenterin ylläpitämiseksi.

Lisäksi toimintamalli antaa hienot lähtökohdat myös AV-alan opiskelijoiden sekä työelämän kohtaamisen helpottamiseksi. Tavoitteena on saada jatkossa entistä enemmän AV-alaan liittyviä opinnäytetöitä ja tutkimuksia julkaistavaksi AVITA-kanavassa sekä syventää vuoropuhelua toimialaamme liittyvien tutkimus- ja kehityshankkeiden toteuttamiseksi opiskelijoiden toimesta.

Koulutuskumppanien toiminta tulee jatkossa näkymää yleisesti AVITA ry:n toiminnassa niin koulutuksessa, pätevyysratkaisuissa, AVIXA-yhteistoiminassa, alamme käytäntöjen kehittämisessä, kehitys- ja tutkimusyhteistyössä sekä AV-messujen sisällössä.

AVITA ry:n koulutuskumppanit pystyvät lisäksi hyödyntämään järjestömme viestintäkanavat oman koulutustarjonnan sekä ajankohtaisen toiminnan viestintään.
Näin toimialaamme liittyvä koulutustoiminta ja -tarjonta saadaan aikaisempaa laajemmin toimialamme henkilöstön tietoisuuteen.