Haluatko luoda tiloihin viihtyvyyttä ja käyttömukavuutta äänen, valon ja kuvan keinoin? Miltä kuulostaisi työ mukavassa tiimissä, jossa jokaisen osaamista arvostetaan?

Etsimme nyt työkaveriksemme AV-suunnittelun projektipäällikköä äänen, valon ja kuvan asiantuntijoiden tiimiimme.

AV- ja esitystekniikka näkyvät yhä vahvemmin viihteen, elämysten ja kulttuurin lisäksi myös opetuksessa, työelämässä ja terveydenhoidossa. Toimivalla AV- ja esitystekniikalla parannetaan tilojen viihtyisyyttä ja käytettävyyttä.

AV-suunnittelijana tuot asiantuntemuksesi suunnitelmiimme. Vastaat esimerkiksi tarvekartoituksista sekä laitesijoitusten ja kaapelointien suunnittelusta ja yhteensovittamisesta arkkitehtuurin ja muun tekniikan kanssa. Teet myös laitesuunnittelua urakkakilpailutuksia varten ja konsultoit tilaajaa hankinnoissa. Muiden suunnittelijoidemme lisäksi teet yhteistyötä myös tilaajan ja arkkitehdin kanssa.

Halutessasi tai kokemuksesi karttuessa voit sovitella harteillesi AV-suunnittelun projektipäällikön viittaa. Projektipäällikkönä vastaat tarjousten, ehdotusten ja esitysten laatimisesta, pidät yhteyttä asiakkaisiin ja valvot ja vastaanotat projekteja.

Toimenkuvaasi voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, jolloin pääset työskentelemään AV-suunnittelun tehtävissä juuri siinä laajuudessa kuin haluat.

Tukenasi ovat tiimimme kaksitoista AV- ja esitystekniikan huippuammattilaista, joilla on kattava kokemus esitystekniikan suunnittelusta monipuolisissa kohteissa. Lisäksi voit kääntyä Granlundin laajan valaistus-, ICT- ja sähköalan ammattilaisten puoleen. Autamme toisiamme mielellämme ja tuemme myös lisäkouluttautumisessa.

Olemme Suomen suurimpia AV-suunnittelutoimistoja. Olemme puolueeton ja urakoitsijoista riippumaton asiantuntijayritys. Suunnittelukohteitamme ovat muun muassa oppilaitokset, toimitilat, sairaalat, museot, konserttisalit, ammattiteatterit ja urheiluareenat. Perinteisten AV- ja esitystekniikkaratkaisujen lisäksi suunnittelemme ja konsultoimme esimerkiksi sairaaloiden kliinisen AV:n järjestelmiä.

Tutustu Granlundin AV- ja esitystekniikan suunnittelun palveluihin tästä. 

Työskentelemme sujuvasti etänä tai co-working-tiloissamme eri puolilla Suomea. Työkavereita kohtaamme myös pääkonttorillamme Helsingin Malmilla, jossa voit piipahtaa vaikkapa työsuhdepolkupyörälläsi. Suunnittelukohteita meillä on ympäri Suomen.

Tee loistoliike urallasi – ryhdy granlundilaiseksi

Olemme mutkaton ja ammattitaitoinen talotekniikkasuunnittelun moniottelija, jolla on jo yli 60 vuotta kokemusta alalta. Meillä on vahva eteenpäin menemisen mentaliteetti ja porukka viihtyy meillä töissä todella hyvin vuodesta toiseen. Olemme työntekijöidemme omistama yritys, jossa jokaisen osaamista arvostetaan. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo yli 1 200 ympäri Suomen.

· Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.

· Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.

· Me palkitsemme hyvästä työstä. Jaamme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme – onpa mallia kutsuttu markkinoiden parhaimmaksikin.

· Meillä työskentelyssä korostuu vastuu ja vapaus, jokaisen työtä ja asiantuntijuutta arvostetaan ja se näkyy niin arjessa kuin tilinauhallakin. T&T:n tuoreen selvityksen mukaan Granlund on yksi parhaiten maksavista insinööritoimistoista Suomessa. Vastavuoroisesti odotus on, että omat työt tehdään laadukkaasti – tiimin tukemana.

· Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja ratkaisukeskeisestä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.

· Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia. Lue eduistamme: https://www.granlund.fi/ura-meilla/#edut

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Voit olla pitkän linjan kokenut guru tai uudempi AV-alan osaaja. Sinulla on alan järjestelmien ja suunnittelun kokemusta sekä alalle soveltuva koulutus, esimerkiksi esitystekniikan AMK-tutkinto tai teatteritaiteen maisterin koulutus. Hankintaosaamisesta on etua.

Toimisto-ohjelmien lisäksi toivomme, että ttunnet seuraavat ohjelmat: Vectorworks, MagiCAD, Revit, FileMaker ja EASE. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Ruotsin osaamisesta on etua.

Ennen kaikkea toivomme sinulta innostusta AV-suunnitteluun sekä halua kehittyä yhä paremmaksi asiantuntijaksi.

Miltä vaikutti? Tulisitko työkaveriksemme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si viimeistään 29.8.2022 hakulomakkeella.

Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme kiinnostavia hakijoita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota viime hetkeen asti. Palkkauspäätöksiä olemme valmiita tekemään ripeästi – jo hakuaikana.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä, sen tavoitteista tai meillä työskentelemisestä, Arttu ja Markku vastaavat niihin mielellään.

· Ryhmäpäällikkö Arttu Harjulan tavoitat sähköpostilla arttu.harjula@granlund.fi tai puhelimitse p. 050 315 2728

· Erikoisasiantuntija Markku Myllyksen tavoitat sähköpostilla markku.myllys@granlund.fi tai puhelimitse p. 050 525 2808

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 523 1757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Hae nyt.

Tutustu Granlundiin työnantajana.