Audiovisuaalisten palveluiden myyntipäällikkö / SVV

Suomen Videoviestintä SVV Oy on audiovisuaaliseen esitystekniikkaan erikoistunut Suomen Messut konsernin tytäryhtiö. Toteutamme AV-palveluja alkaen pienistä messuosastoista suuriin kansainvälisiin huippukokouksiin.

Etsimme joukkoomme

Audiovisuaalisten palveluiden myyntipäällikköä

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän messujen, kongressien ja erilaisten tapahtumien parissa.

Tehtävässäsi vastaat audiovisuaalisten palveluiden myynnistä, koordinoinnista sekä yhteistyöstä tuotannon kanssa. Asiakkaita ovat näytteilleasettajat, tapahtumien ja tilaisuuksien järjestäjät sekä Helsingin Messukeskuksen sisäiset tapahtumatiimit. Työsi on ratkaisumyyntiä, jossa vastaat sinulle nimettyjen tapahtumakokonaisuuksien av-palveluiden myynnistä tarjousneuvotteluista projektin toteutuksesta laskutukseen.

Pääsääntöisesti työskentelet hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevassa toimipisteessämme Helsingin Messukeskuksessa, mutta myös etätyön tekeminen on aika-ajoin mahdollista.

Olet yhteistyökykyinen ja myyntihenkinen. Sinulla on kykyä ja halua itsenäiseen työskentelyyn, vastuullista asennetta, intoa tarttua uusiin asioihin sekä projektinhallintataidot. Messu- ja tapahtuma-alan tunteminen tai kokemus av-alalta on etu. Koulutustaustaksi sopii esim. amk-tutkinto. Työssäsi tarvitset englantia, muu kielitaito on eduksi.

Arvostamme innostavaa ja iloista asennetta. Otat vastuun omasta työstäsi ja samalla myös vastuun asiakkaidemme onnistumisesta. Olet rohkea uudistuja ja haluat oppia uutta. Kykenet myös kestämään paineita välillä tiukoissakin aikatauluissa.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän mukavassa ja kokeneessa tiimissä. Saat ammattitaitoisen tiimin tuen sekä mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä ympäristössä.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja tehtävästä antaa pe 20.5. klo 15.00-17.00, ti 24.5 klo 15.00 – 17.00 tai pe 27.5. klo 15.-17.00 myyntiryhmäpäällikkö Pertti Nieminen, puh. 050 387 0048.

Tutustu meihin svv.fi ja hae paikkaa viimeistään 31.5.2022.

HAE NYT!