Oletko innokas AV-/esitystekniikan ammattilainen, joka haluaa uutta suuntaa uralleen? Kiinnostaisiko työpaikka, jossa työskennellään mukavassa porukassa ja kunnioitetaan jokaisen ammatillista osaamista?

Etsimme joukkoomme oma-aloitteista ja kokenutta AV-/esitystekniikan suunnittelijaa osaksi yhdentoista hengen AV/esitystekniikka -tiimiämme. Meillä pääset työskentelemään monipuolisissa AV-suunnittelun tehtävissä niin uudis- kuin korjausrakentamisen parissa. Suunnittelukohteinamme ovat usein oppilaitokset, konserttisalit ja ammattiteatterit.

Osallistut monipuolisesti eri suunnittelutehtäviin, ja työsi painottuu audiojärjestelmäsuunnitteluun. Työtehtäviisi tiimissämme kuuluu erilaisten dokumenttien tuottaminen, tekninen piirtäminen sekä teknisenä asiantuntijana toimiminen vaihtelevissa projekteissa.

Kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan työsi voi sisältää myös muita tehtäviä.

Ennen kaikkea toivomme sinulta kuitenkin innostusta AV-suunnitteluun sekä halua kehittyä yhä paremmaksi suunnittelijaksi. Kehityksesi tueksi Granlund tarjoaa sinulle laajat koulutusmahdollisuudet.

Tukikohtasi tulee sijaitsemaan Helsingin toimistollamme Malmilla, mutta suhtaudumme erittäin joustavasti etätyöskentelyyn.

Liity meihin – ryhdy granlundilaiseksi

Granlund on kokonaan työntekijöidensä omistama kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys. Toimimme kaikkialla Suomessa ja olemme talotekniikkasuunnittelun markkinajohtaja. Meitä on jo reippaasti yli 1 100 ympäri Suomen.

  • Meillä et polje paikallasi. Osaamistasi voit laajentaa haluamillasi koulutuksilla ja uutta opit myös työkavereiltasi. Rinnallasi kun työskentelevät alan terävimmät osaajat.
  • Meille sinä olet tärkeä. Me lupaamme pitää sinusta huolta ja auttaa sinua, kun matkaan tulee aina välillä vähän kimurantimpiakin tilanteita.
  • Me palkitsemme hyvästä työstä. Kuten viime vuonna, kun jaoimme liikevoitostamme lähes puolet tulospalkkiona henkilöstöllemme.
  • Meillä on hyvä maine. Meidät tunnetaan hyvästä työn laadusta ja tinkimättömästä asenteesta. Me emme etsi oikopolkuja tai paikkaa laastarilla. Meillä kehtaat pukea firman takin päälle.
  • Luonnollisesti meillä on tarjota sinulle myös hyvä palkka ja erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Ne tukevat arkeamme, ja ovat työntekijöidemme itsensä toivomia.

Voisitko olla hakemamme osaaja?

Tehtävä sopii itsenäiseen työskentelyyn kykenevälle henkilölle, jolla on useamman vuoden kokemus audiojärjestelmien käytöstä ja/tai suunnittelusta.

Eduksi katsotaan, jos sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (AMK/TeM/vastaava). Hallitset työssä käytettävät suunnitteluohjelmat, joita ovat mm. Vectorworks, MagiCAD, Revit, ja EASE. Lisäksi toivomme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tässä roolissa toimit tiiviissä yhteistyössä sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaidoiltasi toivomme sinun olevan aktiivinen tiimipelaaja.

Miltä vaikutti? Voisitko olla tuleva työkaverimme?

Tähän tehtävään ja työkaveriksemme voit hakea lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveesi kera 21.11.2021 mennessä.

Mikäli haluat keskustella tehtävästä tai sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävään, sen tavoitteisiin tai meillä työskentelyyn liittyen, Ilkka vastaa niihin mielellään. Johtavan asiantuntijan Ilkka Paloniemen tavoitat sähköpostilla ilkka.paloniemi@granlund.fi tai puhelimitse p. 050 5004141.

Rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä Annaan. Rekrytointikonsultti Anna Palmgrenin tavoitat joko puhelimitse p. 040 5231757 tai sähköpostilla anna.palmgren@granlund.fi

Olethan siis yhteydessä niin tutustutaan puolin ja toisin!

Lue hakemus Granlundin siuilta