Tervetuloa töihin ihmisenmittaiseen insinööritoimistoon!

Me A-Insinööreissä autamme asiakkaita onnistumaan rakentamisen hankkeissa. Kohtaamme toisemme ja asiakkaamme hyvällä ja isolla A-asenteella. Tarjoamme ison suunnittelu- ja konsulttiyrityksen edut, mutta pienen talon ennakkoluulottomuuden, innon ja tilaa vaikuttaa yritykseen ja koko toimialaan.

Tule kanssamme nostamaan AV-suunnittelu huipulle! Tuotamme AV-palvelumme akustiikkasuunnitteluyksikössä, joka on akustiikan markkina- ja teknologiajohtaja Suomessa. AV-suunnittelun kasvulle on vankka tuki ja kokemus osana yli 1100 hengen suunnittelutaloa. Akustiikkasuunnitteluyksikössämme on yli 40 asiantuntijaa ja toimimme seitsemässä kaupungissa.

Etsimme AV-asiantuntijoita työskentelemään Oulussa, Espoossa tai Tampereella – halutessasi voit myös hyödyntää hyvä etätyömahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten projektien, loistavien työkavereiden ja mielekkään työnkuvan lisäksi myös kattavat henkilöstöedut työyhteisössä, joka on tunnustettu yhdeksi Suomen innostavimmista (Innostavimmat työpaikat 2021). Roolissa sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä vaikuttamaan suunnittelualan kehittämiseen. Toimit uudis- ja korjausrakentamiskohteiden AV-suunnittelijana ja osa työstäsi on konsultointia ja valvontaa. Tarkempi työsisältö määritellään kuitenkin yhdessä kanssasi.

A-Insinööreillä on tutkitusti paras maine Suomen rakennus- ja suunnittelualan yrityksistä. Palvelumme kattavat kaikki rakennushankkeiden suunnittelualat, mikä luo hyvät edellytykset suuriinkin projekteihin. Toimimme yhdessä ja paremmin – myös muiden kanssa. Asiakaskokemus on tärkeintä, joten pidämme lupauksemme, kuuntelemme, ennakoimme ja innovoimme. Heittäydymme hankkeisiin. Luotamme itseemme, joukkueeseemme sekä kumppaneihimme. Tuotamme yhdessä arvoa asiakkaille.

Soita, niin jutellaan tehtävästä lisää! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana. Lähetä siis ansioluettelosi ja yhteystietosi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.2.

Lisätietoja antavat AV-asiantuntija Timo Pirttimaa, p. 040 741 6199 ja yksikönjohtaja Mikko Kylliäinen, p. 040 641 8959.

A-Insinöörit – ihmisiä, joiden kanssa rakennat rohkeasti parempaa. Lisätietoja meistä ja rakennesuunnittelun, rakennuttamisen ja ympäristö- ja yhdyskuntarakentamisen toimialoistamme: ains.fi

Lue lisää haettavista työtehtävistä A-Insinöörien sivuilta