Avitan sääntömääräinen syyskokous valitsi yhdistyksen uuden kokoonpanon marraskuussa, ja torstaina 9.1. uusi hallitus järjestäytyi Hämeenlinnan Verkatehtaalla. Hallitus valitsi joukostaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä täydensi työryhmiään.

Avitan hallitus 2020
Vasemmalta oikealle: Risto Oinaala, Janne Auvinen, Ossi Hakansuu (pj), Ahti Impola, Jutta Telivuo, Markku Rantanen, Juho Hiidenmaa, Jarkko Loima, Kimmo Merikivi ja Jouni Ikonen. Kuvasta puuttuu Solja Nieminen ja Juha Lindqvist.

Uusi hallitus

Hallitukseen saatiin täksi kaudeksi neljä uutta jäsentä. Toivottakaa tervetulleeksi Markku, Jarkko, Jouni ja Avitan hallituksessa aiemminkin vaikuttanut konkari Risto!

”Haluan kertoa jäsenistölle äänievakuoinnin tärkeydestä turvajärjestelmänä.”
Markku Rantanen, Bosch Security Systems

”Olen vahvan teatteritekniikkataustan omaava ohjelmistoalan ja osaamisen johtamisen insinööri Pohjanmaalta. Avitan hallituksessa edustan ohjelmistoalan mikroyrittäjyyttä. Toimin myös Vaasan kaupunginteatterin tuotantojohtajana. Hallituksessa työskentely merkitsee minulle mahdollisuutta edistää alan toimijoiden yhteisiä intressejä kaupan, koulutuksen, teknisen kehityksen ja kansainvälistymisen tiimoilta.”
Jarkko Loima, Riverside Solutions Oy

”Olen Oululainen ja siirtynyt töiden perässä Uudenmaan alueelle. Toimintani AV-tehtävissä on tähän mennessä sisältänyt monipuolisesti eri osa-alueita myynnistä suunnitteluun ja asennuksen kautta käyttökoulutukseen. Haluaisin edistää Avitan avustuksella AV-tietoutta muuttuvassa esitystekniikassa ja viedä näitä käyttötaitoja kouluille. Tähän sisältyy myös laitteiden hankintatarpeiden suunnittelu sekä elinkaarimallin määrittely.”
Jouni Ikonen

”Olen yksi Avitan kunniajäsenistä, olen toiminut kaksi kertaa hallituksen puheenjohtajana ja jäsenenä ainakin 12 vuotta. Olen eläkkeellä, mutta pyöritän vielä pientä asiantuntijayritystä ja seuraan alaa aktiivisesti. Olen alan vanhimpia vaikuttajia, joten kokemusta ja näkemystä riittää. Sain alan elämäntyöpalkinnon tänä vuonna AudioVisual Expossa, joten voisin melkein nimittää itseni emeritukseksi.”
Risto Oinaala

Hallituksessa jatkaa Ossi Hakansuu, Solja Nieminen, Juho Hiidenmaa, Janne Auvinen, Jutta Telivuo, Juha Lindqvist, Kimmo Merikivi ja Ahti Impola. Puheenjohtajaksi valittiin Ossi Hakansuu ja varapuheenjohtajaksi Kimmo Merikivi.

Itse järjestäytymiskokouksessa tietysti tutustuttiin toisiin sekä uuteen koordinaattoriin Hennaan, ja erityisesti kiinnitettiin katseet tuleviin messuosallistumisiin, koulutuksiin sekä uuteen Avita AV Road Show’hun. Työryhmätkin pyörivät nimenomaan koulutusten ja tapahtumien ympärillä, ja niihin saatiin vahvistusta uusista jäsenistä. Intoa ja ideoita riittää!

Avitan uusi koordinaattori Henna
Avitan uusi koordinaattori, Myllymäen Henna, nappaili kuvia minkä ehti ja kirjoitti itsestään kolmannessa persoonassa.

Tulevat tapahtumat

ISE 2020 – Integrated Systems Europe
The world’s biggest AV Pro Show
11 – 14.2.2020, Amsterdam, Hollanti

Avita on jälleen ISE-messujen mediayhteistyökumppani ja käy siltä pohjalta katsomassa mistä tänä vuonna pöhistään. Avitalla ei ole omaa ständiä, mutta useat hallituksen jäsenet ovat paikalla verkostoitumassa tiistaista torstaihin.

Lue lisää messuista täältä


ISLE 2020 Exhibition
24 – 27.2.2020, Shenzen, Kiina

Avita on mukana omalla ständillään ja seminaaripuheenvuorolla kansainvälisillä ISLE-messuilla Kiinassa. Jos yrityksesi on kiinnostunut Avitan ja pohjoismaisen AV-alan edustamisesta näyttelyssä, ota yhteys sähköpostilla mahdollisimman pian: info@avita.org. Yhteistyösopimuksen puitteissa ISLE on luvannut tarjota avitalaisille vierailijoille majoituksen, tulkin ja mahdollisuuden tehdasvierailuun.

ISLE-messujen sivuille


Prolight & Sound – The global entertainment technology show for light, audio, stage, media + events
31.3. – 1.4.2020, Frankfurt, Saksa

Lue lisää täältä


Avita AV Road Show 2020
5. – 7.5.2020, Oulu – Jyväskylä – Hämeenlinna

Kauan toivottu ja kysytty Avitan oma road show saa viimein tulta alleen ja toteutuu ensi vuoden toukokuussa! Kiertue alkaa Oulusta 5.5., jatkaa Jyväskylään 6.5., ja päättää reissunsa Hämeenlinnaan 7.5. Lopuksi luvassa tietysti after work party!

Mukaan mahtuu vielä näytteilleasettajaksi ja otamme myös mielellämme vastaan ideoita sisällöstä, joten laita sähköpostia: info@avita.org. Aiomme hurmata kävijät laitteiden lisäksi ajankohtaisella sisällöllä, joten merkitse päivämäärät kalenteriisi jo nyt.

Lue lisää

Verkatehdas
Hämeenlinnan Verkatehtaalla oli kauniit puitteet ja ulkona kuulas ilma

Koulutukset

Koulutus oli ylipäätään monia hallituksen jäseniä kiinnostava aihe. AV-alalle kaivataan jatkuvasti uusia osaajia, ja Avita haluaa olla aktiivisesti mukana asian edistämässä eri yhteistyötahojen kanssa.

Lisäksi Avita järjestää koulutuksia yhteistyössä Metropolian kanssa jäsenistönsä ja muiden alan osaajien tietotaidon ylläpitämiseksi ja lisäämiseksi. Keväällä on lyöty lukkoon kolme kokonaisuutta, joihin voi ilmoittautua vaikka heti:

Tästä on hyvä jatkaa!

Päivän päätteeksi tutustuttiin vielä upeaan Verkatehtaaseen ja syötiin yhdessä illallista. Muisteltiin vuosien takaisia reissuja ja projekteja, ja naurettiin kommelluksille. Todettiin, että mukana on varsin kova joukko ammattilaisia, erilaiisa persoonia ja ennen kaikkea hyviä tyyppejä!

Janne Auvinen Verkatehtaalla
Toimitusjohtaja Janne Auvinen esitteli ylpeänä Verkatehdasta

 

Avitan hallitus Verkatehtaalla
Iloinen kokoonpano

 

Avitan hallitus illallisella
Pitkän päivän jälkeen kippis uudelle hallitukselle ja tulevalle kaudelle!

 

Avainsanat: ,