Avita ry & Pro Light+ Sound 2024

Avita ry on solminut virallisen yhteistyösopimuksen Pro Light+ Sound (PLS) messujen kanssa, jotka järjestetään 19.03. – 22.03.2024 Frankfurt am Mainissa. Tämä yhteistyö avaa uusia ovia sekä Avitan jäsenistölle että PLS-messuille, ja olemme innoissamme voidessamme jakaa kanssanne tämän uutisen.

Frankfurtin Prolight + Sound lähestyy huimaa vauhtia. Tiedossa on dynaaminen kansainvälinen messutapahtuma, jossa valo-, ääni-, näyttämö-, tapahtuma- ja mediateknologioiden ammattilaiset kohtaavat. Mielenkiintoisten uusien tuotteiden lisäksi löydät Prolight + Soundista myös monipuolisen oheisohjelman.

Lue lisää tapahtumasta

Messuyhteistyö palvelee Avitaa ja sen jäsenistöä seuraavilla tavoilla

  • Oma osasto Avita saa käyttöönsä 20 m² osaston, osasto on varattu yhdistyksen sekä jäsenistömme käyttöön. Tämä tarjoaa loistavan mahdollisuuden esitellä yrityksenne tuotteita ja palveluja kansainväliselle yleisölle.
  • Tulkkauspalvelut: Osastolla on käytössä suomea, englantia ja saksaa puhuva tulkki, joka avustaa yrityksenne edustajia asiakaspalvelutilanteissa.
  • Demo-huoneet: Käyttöönne annetaan kaksi demo huonetta (25m² ja 19m²), jotka tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden jäsenyrityksillemme esitellä teknologioitaan ja palveluitaan messujen aikana.
  • Markkinointituki: Avita uutisoi tapahtumasta omissa kanavissaan ja kutsuu jäsenistöään ja sidosryhmiään osallistumaan PLS-messuille ja tukee tapahtuman markkinointia muun muassa edellä mainituin toimin.
  • Logistiikka: Avitan edustaja lähtee messuille autolla 14.3. Mukaan mahtuu pienimuotoista markkinointimateriaalia kuten esitteitä, mainostelineitä yms.

Ilmoittaudu mukaan

Jos olette kiinnostuneita messuosastostamme tai demohuoneistamme, ottakaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@avita.org viimeistään 15.2. mennessä. Mainitkaa sähköpostissa, oletteko kiinnostuneet osallistumaan messuille yhtenä yhteisosaston näytteilleasettajana ja mikäli olette, onko yrityksellänne tarvetta demohuoneelle.

Avitan ja PLS:n Yhteistyösopimukseen sisältyy veloituksetta kaikki yllä olevat asiat. Näytteilleasettajaksi rekisteröityvien yritysten maksettavaksi jää pakollinen 985€ hintainen Media-maksu.

Lisätietoa Mediamaksuun kuuluvasta paketista löytyy täältä

Infotilaisuudet pidetään  teamsissa 16.2. klo 12.00 ja toinen 20.2. klo 12.00. Kutsu lähetetään erikseen ilmoittautuneille.

 

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus hyödyntää Avitan ja PLS:n tarjoamia mahdollisuuksia, joten varmistakaa, että olette ajoissa liikkeellä. Mukaan mahtuu ilmoittautumisjärjestyksessä.

Avainsanat: , ,