AudioVisual Expo tulee 6.-7.10.2021!

Lokakuussa pääsee taas verkostoitumaan ja myymään ihan livenä! Messukeskus järjestää silloin Avita ry:n toimeksiantamana Pohjois-Euroopan suurimman AV-alan tapahtuman, AudioVisual Expon.

Tarve kohdata korostuu, kun eletään etäaikakautta

Kansainvälinen Messujärjestö UFI selvitti syyskuussa virtuaalikohtaamisten tehoa verrattuna paikan päällä tapahtuviin tapaamisiin, ja tulokset olivat selvät. 86 % näytteilleasettajayrityksistä ja 85 % kävijöistä piti livetapahtumia virtuaalitapahtumia parempina.* Miksi? Koska koettiin, että verkostoituminen verkon kautta ei ollut yhtä tuloksellista kuin livetapahtumissa.

Suomessa teetettiin vastaava kysely kesäkuussa, jolloin 74 % vastanneista messukävijöistä olisi ollut valmiita osallistumaan heti itseään kiinnostavaan messutapahtumaan.

Tule sinäkin mukaan tapahtuman kehittämiseen

Tällä hetkellä eletään vaikeita aikoja, ja vuosi on ollut rankka koko alalle. Messukeskuksessakaan ei kaikki toimi niin nopeasti kuin yleensä, sillä myös Suomen Messuilla on jouduttu sopeuttamaan toimintaa lomautuksin. Pidetään kuitenkin katse tulevassa ja suunnitellaan tapahtumaa yhdessä sinne ”uudelle normaaliajalle”. Messuille sopiva teemakin olisi ”Get together” ja ”Yhdessä tulevaisuuteen”, jonka Juho Hiidenmaa otti esiin Avita AudioVisual Expon kehitysryhmässä 17.11.

Tapahtuman ohjelmatuottajan ja myyntipäällikön vaihduttua on hyvä hetki tuoda esiin omia kehitysideoita. Haluamme tietää, ketkä ovat ne toivotuimmat asiakkaat, mitkä ovat alan polttavimmat puheenaiheet ja mitä messuilla pitäisi teidän mielestänne tehdä, jos kaikki olisi mahdollista. Tarvitsemme myös ideoita sopivista brändilähettiläistä ja mielipiteitä ideasta, että jollain asiakasryhmillä olisi omat houstit tapahtumassa, jotka johdattaisivat osastolta osastolle. Soita, tekstaa tai meilaa minulle omat ideasi.

Tsemppiä alkavaan vuoteen ja nähdään viimeistään messuilla!

Ida Grönman
myyntipäällikkö
040 500 3525
ida.gronman@messukeskus.com

*Global Recovery Project: Next steps for exhibitions
Explori- UFI-SISO research project 8.9.2020