Kuka olet?

Jussi Kaatrasalo, Keudan kokous- ja tapahtumapalveluiden palvelupäällikkö.

Vastaan Keudan kokous- ja tapahtumapalveluiden tuloksellisuudesta ja kehittämisestä. Vastuulleni kuuluu myös kuntayhtymän AV-budjetin valmistelu, hallinnointi ja hankintojen valmistelu. Työpöydällä on siis melko paljon asioita, onneksi saan istahtaa myös Kerava-salin valopöydän äärelle.

Miten ja miksi päädyit AV-alalle?

Harrastuksesta tuli työ. Kavereiden perässä ensin nuorisoteatterin lavalle, sitten äänipöydän taakse. Harrastajateatterin äänipöydän takaa radion ääniteknikoksi, tutkinto äänestä ja vaihto valopöydän taakse. Kun on tarpeeksi innoissaan ja hirveä halu tehdä niin kai sitä päätyy sille kuuluisalle omalle tielleen. Oma tieni on ollut sopivan äänekäs, valoisa ja varsin yllätyksellinenkin, eikä koskaan tiedä minne se seuraavaksi johtaa.

Kerro jotain työstäsi ja mitä siinä rakastat?

Tehtävänkuvani on tällä hetkellä, osin koronastakin johtuen, sangen laaja ja monitahoinen. Olen niiden onnekkaiden joukossa, jotka ovat saaneet tehdä töitä koko tämän pandemian ajan. Se, mitä todella olen huomannut korona-aikana kaipaavani ja rakastavani, ovat ne pari minuuttia ennen ja jälkeen yleisövalojen sammumisen. Yleisön yllä leijaileva odotus…hetken hiljainen pimeys ja …GO

Mikä ajankohtainen asia AV-alalla inspiroi sinua juuri nyt?

Alasta käytävä keskustelu. Se, että pandemian myötä on monipuolisesti ryhdytty keskustelemaan tapahtuma-alasta. Alallamme on paljon kehitettävää esimerkiksi työolosuhteissa, johtamisessa, koulutuksessa ja näihin aiheisiin liittyvässä valtakunnallisessa vaikuttamisessa. Vaikka me olemme nuori ja kehittyvä ala, näen että muilla aloilla ja yhteiskunnan sektoreilla voisi olla meiltä jotain opittavaakin. Tämänkin vuoksi tapahtuma-alan järjestäytyminen ja osallistuminen yhteiskunnalliseen keskusteluun on mielestäni tärkeää.

Mitä odotat seuraavilta messuilta?

Ennen kaikkea ihmisten kohtaamista. Toki SVV Future Stagella on paljon mielenkiintoista ohjelmaa. Omaan kalenteriini kirjautuvat ainakin ”Onko työuupumukseen AV-alalla muuta lääkettä kuin ennaltaehkäisy? Keskiviikkona järjestetään AV Awards with SAY. Toivon että suutarin lapsella olisi jo kengät, eli ala, joka osaa tuottaa toinen toistaan upeampia gaaloja tuottaisi sellaisen itselleenkin.

 

Kiitos Jussi! Nähdään messuilla!

 

Lue kaikki supersankaritarinat täältä