Kuka olet?

Anni Valkonen
Helsingin Musiikkitalon tekninen tuottaja

Työnkuva on hyvin monimuotoinen, joitakin työtehtäviä mainitakseni: myynnin tekninen tuki, tapahtumien tekninen suunnittelu, teknisen henkilöstön resursointi, myynnin ja tekniikan välinen viestinviejä.

Miten ja miksi päädyit AV-alalle?

Opiskelin Tamkissa digitaalinen ääni ja kaupallinen musiikki -linjalla medianomiksi. Halusin klassisen musiikin äänittäjäksi, hain ja pääsin harjoitteluun Ylen radion ulkotuotantoon. Kyseinen osasto tekeen RSOn äänitykset Musiikkitalolla. Sillä tiellä ollaan.

Kerro jotain työstäsi ja mitä siinä rakastat?

Pidän tapahtumien suunnittelusta ja vahvuuteni onkin kokonaisuuksien hahmottamisessa. Konserttisalin käyttöaste on hyvä ja tapahtumien aikataulutus on välillä todella tarkkaa ja haastavaa. Parasta työssäni taitaa kuitenkin olla Musiikkitalon porukka.

Mikä ajankohtainen asia AV-alalla inspiroi sinua juuri nyt?

On ollut hyviä keskustelunavauksia alan duunareiden työhyvinvoinnista, työajoista ja jaksamisesta. Työhyvinvointiin ja työturvallisuuteen olen viime aikoina perehtynyt omassa työyhteisössäni.

Mitä odotat seuraavilta messuilta?

Ohjelmassa on paljon ajankohtaisesta striimauksesta. Ne kiinnostaa! Kaikille suosittelen Janne Koivulahden opinnäytetyön esittelyä AV-alan työuupumuksesta. Itse olen kuunnellut sen pariin otteeseen.

Jokin hauska muisto AudioVisual Exposta?

AV4Ladies Networking Avitan ständillä 2019.

 

Kiitos Anni! Nähdään messuilla!

 

Lue kaikki supersankaritarinat täältä