AVITA AV-hahmo AV-teknikkoN

AV-alan yritykset ja asiantuntijat mediassa:
”Sen on pakko olla vittu sentilleen” – uuden polven teknikot Anni-Sofia Annala ja Fanni Vuori ovat masokistisen perfektionistisia

Musiikkijournalismin verkkojulkaisu nalka.fi esittelee uuden sukupolven naisteknikot Anni-Sofia Annalan sekä Fanni Vuoren.
Artikkeli valottaa naisten ajautumista tapahtumatekniikan pariin opiskelun kautta sekä osittain elämän sattumien ajamana.

Ääniteknikko Anni-Sofia Annala löysi itsensä opintoihin liittyvän työharjoittelun kautta töihin Nosturille.
Talon vakituisena ääniteknikkona työskentelevä Annala miksaa nykyisin iltaisin joko saliääntä tai vastaa monitorimiksausta.
24-vuotias ammattimiksaaja myös viettää kesiään Suomen suurimmilla festivaaleilla Akun Tehtaan tekniikkatiimissä ja kiertää erilaisten bändien mukana.

Valosuunnittelija Fanni Vuori aloitti teknikon uransa puolestaan työharjoittelussa Tampereella.
Nykyisin Vuori on jo ehtinyt toimia valosuunnittelijana monta vuotta ja tällä hetkellä hän työskentelee Helsingin Kuudennella Linjalla, tekee freelancerina keikkaa tanssiklubeilla ja kiertää säännöllisesti Suomea ja Eurooppaa ajaen valoja niin pienten artistien kuin suomalaisen urbaanin musiikin kärkinimien tiimeissä.

Tutustu artikkeliin:

www.nalka.fi/artikkeli/sen-on-pakko-olla-vittu-sentilleen-uuden-polven-teknikot-anni-sofia-annala-ja-fanni-vuori-ovat-masokistisen-perfektionistisia

Artikkelin teksti: Mikko Aaltio
Artikkelin kuvat: Jami Hellman & nalka.fi
Artikkelin julkaisuajankohta: 22.1.2018

*****
NÄLKÄ -JULKAISU
Riippumaton musiikkimedia Nälkä (nalka.fi) on syntynyt Suomeen.
Verkossa ilmestyvä musiikkilehti keskittyy kunnianhimoiseen ja syväluotaavaan musiikkijournalismiin
www.nalka.fi