Intersonic Forum 25.10.2022

Paikka Wanha Satama

Intersonic Forum kutsuu yhteen alan ihmiset juhlistamaan kuvaa, valoa ja ääntä 25.10.2022 Wanhassa Satamassa, Helsingissä. Ilmoittautuminen on nyt auki joten toimithan nopeasti.

25.10.2022 järjestettävä Intersonic Forum on Suomen suurin audiovisuaalisen alan yhden päivän koulutus- ja messutapahtuma luentojen sekä uusien teknisten ratkaisujen parissa. Intersonic Forum on samalla kohtaamispaikka, jossa tuomme yhteen AV-alan eri osaajat, työskentelit sitten teatterin valovastaavana, konserteissa äänentoiston parissa tai etsit yrityksellenne vaikkapa sopivia ratkaisuja kokoustiloihinne. Tilaisuus on täysin ilmainen, koostuen koko päivän avoinna olevasta messutilasta, lounasbuffasta sekä koulutuksellisesta päiväohjelmasta.

Tapahtumassa tarjoamme innostavia ideoita sekä pitkään kokemukseen perustuvia mielenkiintoisia tarinoita kotimaisten ja kansainvälisten vieraiden johdolla. Intersonic Forumissa on paikalla henkilökuntamme lisäksi useita maahantuomiemme tuotemerkkien edustajia valmiina vastaamaan sinua askarruttaviin kysymyksiin.

Päivän aikana tarjolla seminaareja esimerkiksi seuraavista aiheista. Seminaari-ilmoittautuminen avataan heti tapahtumaan ilmoittautuneille, kun viimeisimpienkin luennoitsijavieraiden tulo on vahvistunut.

Tutustu ohjelmaan linkistä ja ilmoittaudu mukaan!