Uusi kokoonpano 2023

Avitan sääntömääräinen syyskokous päätti yhdistyksen uuden kokoonpanon marraskuussa, ja uusi hallitus järjestäytyi kokouksessa tiistaina 25.1.23.

Avita ry:n puheenjohtajana jatkaa Suomen Videoviestintä SVV Oy:n Mika Vakkilainen. Hienoa että Mika on innokas jatkamaan myös seuraavan kauden.

Varapuheenjohtajana jatkaa Yrittäjä Jarkko Loima, Riverside Solutions Oy:stä. Jarkko on ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2020 lähtien.

Toivottakaa tervetulleeksi myös muut uudet jäsenet, joista saamme vahvistusta ja energiaa Avitan toimintaan:

  • Sami Mäkinen, Genelec Oy
  • Juha-Pekka Alho, AH-Talotekniikka (AH Elens Oy)

Hallituksessa jatkavat;  Jorma Saarikko (Pro Av Saarikko Oy),  Jutta Telivuo (Äärinäköistys), Ahti Impola (Akun Tehdas) , Markku Rantanen (Robert Bosch), Pasi Latva-Käyrä (Tele-Tukku Oy), Timo Pirttimaa  (A-Insinöörit Suunnittelu Oy), Juha Lindqvist (Kauko Oy)  ja John Törn (Hansab Oy)

Lähtijät; Solja Nieminen, Genelec Oy ja Jouni Ikonen.

Risto Oinaala jatkaa toiminnantarkastajana.

Asiantuntijoita ja aktiiveja tarvitaan aina eri työryhmissä!

Mitä vuoden 2023 agendalla on ja mihin uusi hallitus keskittyy?

Vuoden 2023 tärkein tapahtuma on lokakuussa järjestettävä kansainvälinen AVITA Audio Visual Expo tapahtuma. Ajankohta on 11-12.10.2023 ja paikkana Messukeskus. Keväälle ja syksylle on myös suunnitteilla koulutusyhteistyötä Metropolian kanssa. Uskomme vahvasti kohtaamisiin ja verkostoitumiseen.  Tapahtumista tiedotamme kevään aikana enemmän mm. Avita ry:n sivuilla ja uutiskirjeissä.

Lue lisää Audio Visual Expo tapahtumasta

Lue lisää Metropolian koulutuksista

Lue lisää hallituksesta ja työryhmistä