Uusi kokoonpano, uusi varapuheenjohtaja

 

Avitan sääntömääräinen syyskokous päätti yhdistyksen uuden kokoonpanon marraskuussa, ja uusi hallitus järjestäytyi Teams-etäkokouksessa tiistaina 19.1. Tuolloin hallitus valitsi joukostaan puheenjohtajan ja varapuheenjohtajan sekä päivitti työryhmänsä.

Avita ry:n puheenjohtajana jatkaa Suomen Videoviestintä SVV Oy:n Mika Vakkilainen. Hienoa että Mika on innokas jatkamaan myös seuraavan kauden.

Varapuheenjohtajaksi valittiin Yrittäjä Jarkko Loima, Riverside Solutions Oy:stä. Jarkko on ollut hallituksen jäsenenä vuodesta 2020 lähtien.

”Olen vahvan teatteritekniikkataustan omaava ohjelmistoalan ja osaamisen johtamisen insinööri Pohjanmaalta. Avitan hallituksessa edustan ohjelmistoalan mikroyrittäjyyttä. Hallituksessa työskentely merkitsee minulle mahdollisuutta edistää alan toimijoiden yhteisiä intressejä kaupan, koulutuksen, teknisen kehityksen ja kansainvälistymisen tiimoilta. Edellä mainituista erityisesti AV-alan koulutuksen kehittäminen on lähellä sydäntäni AVITAn hallituksessa.”

 

Toivottakaa tervetulleeksi myös muut uudet jäsenet, joista saamme vahvistusta ja energiaa Avitan toimintaan:

  • Timo Pirttimaa, A-insinöörit Suunnittelu Oy
  • Juha Lindqvist, Kauko Oy

Hallituksessa jatkaa Solja Nieminen (Genelec),  Jorma Saarikko (Pro Av Saarikko Oy),  Jutta Telivuo (Äärinäköistys), Ahti Impola (Akun Tehdas) , Markku Rantanen (Robert Bosch), Pasi Latva-Käyrä (Tele-Tukku Oy), John Törn (Hansab Oy) ja Jouni Ikonen.

Janne Auvinen (Verkatehdas) oli tänä vuonna erovuorossa. Risto Oinaala jatkaa toiminnantarkastajana.

Asiantuntijoita ja aktiiveja tarvitaan aina eri työryhmissä!

 

Mitä vuoden 2022 agendalla on ja mihin uusi hallitus keskittyy näin messujen välivuonna?

Tammikuun AudioVisual Expo – tapahtuman peruuntuminen ja siirtyminen vuodelle 2023 sai hallituksen pohtimaan uusia tapahtumia ja koulutuksia messujen välivuotena. Uskomme vahvasti kohtaamisiin ja verkostoitumiseen. Suunnitteilla syksylle RoadShow -kiertue sekä koulutusyhteistyötä Metropolian kanssa. Näistä tiedotamme kevään aikana enemmän mm. Avita ry:n sivuilla ja uutiskirjeissä.

Viime vuosi ei ollut Avitan  jäsenille edelleenkään helppo . Onkin varauduttava siihen, että liikevaihtoihin sidotut jäsentuotot tulevat tippumaan. Haluamme tietysti pitää yhteisömme koossa vaikeista ajoista huolimatta, ja siihen tämä hallitus keskittää fokuksensa.

Työryhmät jatkavat toimintaansa samaan tapaan. Uutena Julkiset hankinnat -työryhmä aloitti toiminnan.  niistä ja hallituksesta voi lukea lisää täältä.