Etsimme asiantuntijaa ICT-tiimiimme!

Tulet olemaan osa neljän henkilön ICT-tiimiämme. Vastaat laitteiden ja liittymien tilauksista ja käyttöönotosta, leasing-sopimusten seurannasta, käyttöoikeuksien hallinnasta sekä yhtiön omalla vastuulla olevien järjestelmien ylläpidosta.

Seuraat ulkoistetun käyttötukipalvelun toimintaa ja annat myös itse tarvittaessa käyttötukea. Osana tiimiämme vastuullasi tulee olemaan myös tietoturvaan ja järjestelmiin liittyvät käyttäjien koulutukset. Lisäksi tulet olemaan mukana ICT-ympäristön kehittämisessä. Riippuen taustastasi voit päästä myös mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihimme suunnittelemaan esitys & av-järjestelmien verkkoratkaisuja. Tehtävänimike sovitaan työsopimuksen yhteydessä.

Työpisteesi tulee olemaan Helsingin pääkonttorilla, mutta muutaman kerran vuodessa tulet käymään muillakin paikkakunnillamme (Turku, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Vaasa) sekä mahdollisesti myös tytäryhtiöissämme (Viro, Latvia ja Liettua sekä tulevat uudet tytäryhtiömme ulkomailla). Englannin kielen osaaminen on vaatimus, muu kielitaito katsotaan eduksi.

ICT-tiimimme vastaa seuraavista tehtävistä ja järjestelmistä, joista toivomme sinulta löytyvän kokemusta. Ollaksesi hakemamme henkilö sinun ei kuitenkaan tarvitse hallita näitä kaikkia syvällisesti.
–    W10 työasemien sekä mobiililaitteiden asennukset, hallinta, käytöntuki ja käytöstä poisto
–    Microsoft-tuotteet, mm. 365, AD, server, auto-pilot ja Intune
–    Atlassian Confluence
–    domainien hallinta (ei webmasterin tehtäviä)
–    verkot (WAN, LAN, WLAN, VLAN, multicast)
–    virtualisointi (VMWare)
–    Tietoturvatuotteet: F-Secure PSB
–    Elisa Ring vaihdejärjestelmä
–    Microsoft Windowsin lisäksi muut käyttöjärjestelmät, mm MacOS

Odotamme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Osaat ottaa ja kantaa vastuuta. Huumorintajukaan ei ole pahiteeksi.

Lähetäthän hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveen 27.8.2021 mennessä soitteeseen rekry (ät) akukon.com otsikolla “ICT-asiantuntija”. Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Julia Turku, 050 486 0005, etunimi.sukunimi@akukon.com.

 

AKUKON on vastuullinen, korkeaan laatuun ja asiakaspalvelun jatkuvaan kehittämiseen sitoutunut asiantuntijaorganisaatio sekä hyväntuulinen, monitaustainen työyhteisö. Yhtiössämme työskentelee yli 50 henkilöä eri puolilla Suomea rakennusakustiikan, ympäristömelun, runkomelun ja tärinän, av-suunnittelun sekä esitystilojen suunnittelun liikealoilla. Suomen toimintojen lisäksi meillä on tytäryhtiöitä ulkomailla.

Yhtiö on kokonaan henkilöstömme omistama. Tarjoamme työntekijöillemme joustavat järjestelyt työntekoon etätöineen, mahdollisuuden omiin tehtäviin vaikuttamiseen ja kehittämiseen, työkyvystä huolenpitämiseen, uran ja osaamisen edistämiseen, kouluttautumiseen sekä kehitysprojekteihin osallistumiseen. Tarjoamme työntekijöillemme huippukollegat, hyvät työkalut, laajan terveysturvavakuutuksen, matkavakuutuksen (kattaa myös vapaa-ajan matkat), ePassin kautta laajat henkilöstöedut, sekä mahdollisuuden autoetuun kokonaispalkan osana.